Najlepsze okna w Polsce
-
grzegorz37b
- Czytelnik

Najlepsze okna w Polsce
Bierzemy pod uwagę jakość i innowacyjność, po co pisać o syfie, mozna o czymś fajnym.
Re: Najlepsze okna w Polsce
temat wałkowany tyle razy że....ehhh....wystarczy poszukac

..bałagan i porządek - to tylko liczby...
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
O przytaczanym syfie jest jeszcze więcej i jeszcze łatwiej to tu znależć, a i tak, co trochę jakiś napalony nowy wątek o tym rozpoczyna. Wolę już czytać o pozytywach.
Moim zdaniem dziś sa to;Jezierski i Oknoplast Kraków
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
był już kiedyś taki lub podobny temat kto jest obecnie mocny nie wiem z mojego regionu Vidok robią naprawdę dobre okna i nietanie jeśli zaś chodzi o oknoplast to nie wiem czy jakość idzie w parze z marketingiem dużo się o nich mówi i dużo się ich widzi. Jezierski jest ok nie sprzedawałem go nigdy jednak mój znajomy klika lat temu sprzedawał i był zadowolony z współpracy szkoda że już zwinął interes. Co do reszty nie wypowiadam się wszystko zależny jak bardzo firmę stać na dodawanie różnych bajerów do okien z zachowaniem przyzwoitego poziomu cen i jakości produktu.
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Perfektokna, ten podobny temat ja kiedyś rozpocząłem. Niestety zdechł smiercią naturalną. Wszyscy wolą pisać o syfie. Tego nie rozumiem.
Jezierski, niezła marka. Powiem, że w oknach PVC jedna z najbardziej rozpoznawalnych w Polsce. Jakość, też wysoka, choć jak u wszystkich zdażały się im wpadki (widziałem gdzieś niedoróbki, ale to było jeszcze na Vece).
O sobie pisać tu nie wypada, ale staram się do okien dokładać co tylko się da z wyposażenia dodatkowego. No i profil z wyższej półki musi być. Tak, dla każdego coś dobrego, ale zawsze w przyzwoitej jakości i rozsądnych pieniądzach.
Jezierski, niezła marka. Powiem, że w oknach PVC jedna z najbardziej rozpoznawalnych w Polsce. Jakość, też wysoka, choć jak u wszystkich zdażały się im wpadki (widziałem gdzieś niedoróbki, ale to było jeszcze na Vece).
O sobie pisać tu nie wypada, ale staram się do okien dokładać co tylko się da z wyposażenia dodatkowego. No i profil z wyższej półki musi być. Tak, dla każdego coś dobrego, ale zawsze w przyzwoitej jakości i rozsądnych pieniądzach.