Takie Tam

Awatar użytkownika
KNMTG
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Re: Takie Tam

Post autor: KNMTG »

obawiam się, że raczej długo lepiej nie będzie. Podstawą budowlanki jest kredyt - niestety ale w tym obszarze szambo jest ogromne. Mój znajomy, analityk z PKO SA twierdzi, że może za 5 lat sytuacja wróci do jakiej takiej normy. Co by nie dywagować to hossa zawsze jest krótsza od bessy - cały ten syf powstał przez Amerykanów i to oni powinni powyciągać " kasztany z ognia".
Narzuca się pytanie czy globalizacja to najlepszy porządek światowy :?: :!:
Kolejne to, czy neoliberalizm jest najlepszym kierunkiem w gospodarce światowej :?: :!:
Na tę chwilę oba te zjawiska czyli globalizacja i liberalizm poniosły klęskę i to banki są za to odpowiedzialne a nie obywatele :!: :!: :!:

:twisted:
jawaryn :)

oknoAD

krzysztofp
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: krzysztofp »

Nie praktykuję, ale ta ikona kojarzy mi się jednoznacznie, szczególnie w niedzielę. Przegiąłeś.
PROSZĘ O JEJ USUNIĘCIE.
tomi
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: tomi »

no ale teraz nie straszne nam okna z Niemiec

KNMTG co ty reklamujesz perfumy? nam obce szkodzi, rodacy robią lepszy bimberek
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

Gościu nie piszesz z idiotami, tylko z fachowcami od sprzedaży. Podparcie stwierdzenia wyższym autorytetem jest wykładane na tanich kursach dla akwizytorów.
Mój przyjaciel, profesor Wszechwiedzący-Wróżalski, szef działu analtyków w tym banku dla którego pracuje twój przyjaciel :) Czytając wątek, przeze mnie polecony, wybuchł śmiechem. Jest przekonany że osiągneliśmy dno i teraz nastąpi odbicie, a w zasadzie katapultowanie w górę. Polska gospodarka jest silna i niepodatna na wachania koniónktóry :):):) Wiadomo: "Polska ..........Ameryka".

Kolego mój drogi, błagam nie rań moich oczu, odrobinę szacunku.
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"
ONYX2
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: ONYX2 »

Aj tam, myślalem że chociaz okna będziemi mieli troszeczke bardziej konkurencyjne z powodu róznicy cen na okuciu, ale ceny się zrożnicowały to coraz więcej wad się pokazuje i reklamacji. :cry:
No to co Heyah i do przodu ;)
Awatar użytkownika
DAREK 13
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: DAREK 13 »

perfektaokna pisze:Z PEWNEGO ŹRÓDŁA WIEM ŻE EURO MA BYĆ PO 7 ZETA NA KONIEC ROKU :lol: :lol: :lol:
Wernyhora czy co?
"Polska leży w Europie Centralnej, a nie na peryferiach cywilizacji, jak np. Ameryka"

meraś
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: meraś »

dla mnie to piękna sprawa jest, w górę w górę !
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
ODPOWIEDZ