Witam,
na forum ogłasza się Sparky, który ma bardzo wiele ofert sprzedaży używanych maszyn. Ja chciałbym coś kupić właśnie od niego, ale nie mam pojęcia czy to godna zaufania firma.
Dlatego bardzo proszę o wszelkie informcje na tem temat. Ceny wydają się być ok., ale jak z serwisem, naprawami gwarancyjnymi itd. Czy ktoś może polecić tą firmę?
Pozdrawiam
DG
SPARKY
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: SPARKY
Jeżeli chodzi o serwis, to zasięgnąłbym informacji u producenta danej maszyny, bo raczej wątpię, żeby ktokolwiek mógł serwisować wszystkie bez jakichkolwiek kłopotów. Z używanymi maszynami jest tak, jak z samochodami. Jak kupujesz to działają, ale nigdy nie wiadomo kiedy przestaną. Zdecyduj sie, co chcesz kupić i dzwoń do producenta o opinię na temat serwisu i ew. jego kosztów (bo to zawsze są naprawy pogwarancyjne)
Dobry serwis pogwarancyjny wielu typów maszyn robi DKV Serwis z Wrocławia (korzystałem, jak kiedyś kupowałem używki) polecam.
pozdro
Dobry serwis pogwarancyjny wielu typów maszyn robi DKV Serwis z Wrocławia (korzystałem, jak kiedyś kupowałem używki) polecam.
pozdro
Re: SPARKY
Dzięki za informacje.
Przyznam, że przyglądałem się DKV i pierwsze wrażenie jest ok.
Czy może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o Sparkyego lub DKV?
pozdr.
Przyznam, że przyglądałem się DKV i pierwsze wrażenie jest ok.
Czy może ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o Sparkyego lub DKV?
pozdr.