Kto kupi YAWAL?
-
Krzyś
Kto kupi YAWAL?
Pojawiły się informacje o owianych tajemnicą negocjatorach...
Jakie są wasze typy?
Jakie są wasze typy?
-
lolek
-
krzyś
http://www.system.sapa.pl/index.php?goto=nowoscilolek pisze:krzyś pisze:Dokładnie TAK...Anonymous pisze:Co znaczy po RC?! kupili ich?
a skąd te rewelacje?
moze jakieś źródła podasz ???
bo informacja jest dość ciekawa i intrygująca
-
alu agressor
MENOPAUZA PANA MZYKA - NIECH NIKT YAWALU SIĘ NIE TYKA
artek pisze:chcieli się sprzedać czy musieli ?
STRACILI PRZEZ PÓŁ ROKU 7 % RYNKU, 20 MLN W PLECY A ICH SYSTEMY SĄ ZROBIONE DLA HECY..
BRAKI NA MAGAZYNIE. KOMORNIK SIĘ CZAI W KOMINIE...
PO CO SAPIE SŁABY SYSTEM O OPINI NIESOLIDNEGO DOSTAWCY. CIENKICH SCIANKACH I PÓŁCHŁOPKÓW W ZARZĄDZIE... Z KONOPISKI OKOLICZNYCH WIOCH ( NIE UBLIŻAJĄC ROLNIKOM..)
A SŁOMA PRZY ROZMOWACH HANDLOWYCH WYCHODZI Z CHAPCI DYREKTOROWI !!!
-
Hacker
Sprzdaż YAWALU
yawal ma dobre systemu sam na nich działam już długo,
a ja przyjedzie do mnie ktoś z Metalplastu to WON!!!
a dziś każdy ma drobne problemy ale na nich można liczyć!!!
a SŁOME TO TY MASZ TYLKO NIE W BUTACH ALE W GŁOWIE
PODPAL SE JĄ
NARASKA
-
ALIPLASTOR
Re: Sprzdaż YAWALU
PALANCIE CI Z BIELSKA NAWET NIE UMIEJA PISAC A CO DOPIERO GRZEBAC W INTERNECIE.
TO MY Z LUBLINA DAMY WAM W KOŚĆ.
HE HE HE NA DRZEWO KOLEGO !

TO MY Z LUBLINA DAMY WAM W KOŚĆ.
HE HE HE NA DRZEWO KOLEGO !
-
Gość
Jestem zażenowany chamskimi wypowiedziami dotyczącymi sprzedaży Yawalu.Ton wypowiedzi respondenta bezpardonowo atakującego Yawal
i ludzi tam pracujących spowodował taką samą reakcję.Ten ton jest mi
skądś dodrze znany panie Piotrze U.- chyba z pańskiej wizyty w mojej
firmie.Z konkurencją się walczy ale nie takimi metodami. Co na takie metody Zarząd Kęt .
Działam w branży ponad 10 lat ,korzystam z ofert Yawalu ,Metalplastu
i innych,także zagranicznch tych z najwyższej półki i muszę stwierdzić,
że najlepszą ofertę ,obsługę i opiekę miałem i mam ze strony Yawalu.
W swojej działalności miałem różne chwile,w tym takie gdy dwóm inwestorom musiałem "podarować" konstrukcje za ponad milion zł,ponieważ okna i drzwi dwóch "aluminiowych mercedesów"nie były w stanie spełnić najprostszych wymagń określonych w aprobatach ,dokumentacji technicznej i opracowanej przez nie ofercie technicznej.Gdy potrzebowałem pomocy to okazało się że to tchórze,a nigdy nie spotkało mnie to ze strony Yawal.
Yawal ma zróżnicową ofertę pod względem technicznym i cenowym,przeznaczoną dla różnych portfeli.Cienkie ścianki?Raczej zoptymalizowane,kształtowniki idealne pomalowane najlepiej w całym kraju,zdecydowanie lepiej niż te z importu.
System TM 62 to najlepsza technicznie oferta w klasie 2.1 a drzwi w tym systemie są absolutną rewelacją.Fasada 50 ,może nie tak zasobna w różne
rozwiązania jak Wicona czy Schuco jest bardzo wysokiej jakości.System PBI40 bardzo dobry technicznie powala konkurencję zasobnością iceną.
Całość oferty cechuje wysoka i przyjazna technologiczność,najlepsza ze wszystkich systemów. WIĘC UCZCIE SIĘ PANOWIE.
ALU......
i ludzi tam pracujących spowodował taką samą reakcję.Ten ton jest mi
skądś dodrze znany panie Piotrze U.- chyba z pańskiej wizyty w mojej
firmie.Z konkurencją się walczy ale nie takimi metodami. Co na takie metody Zarząd Kęt .
Działam w branży ponad 10 lat ,korzystam z ofert Yawalu ,Metalplastu
i innych,także zagranicznch tych z najwyższej półki i muszę stwierdzić,
że najlepszą ofertę ,obsługę i opiekę miałem i mam ze strony Yawalu.
W swojej działalności miałem różne chwile,w tym takie gdy dwóm inwestorom musiałem "podarować" konstrukcje za ponad milion zł,ponieważ okna i drzwi dwóch "aluminiowych mercedesów"nie były w stanie spełnić najprostszych wymagń określonych w aprobatach ,dokumentacji technicznej i opracowanej przez nie ofercie technicznej.Gdy potrzebowałem pomocy to okazało się że to tchórze,a nigdy nie spotkało mnie to ze strony Yawal.
Yawal ma zróżnicową ofertę pod względem technicznym i cenowym,przeznaczoną dla różnych portfeli.Cienkie ścianki?Raczej zoptymalizowane,kształtowniki idealne pomalowane najlepiej w całym kraju,zdecydowanie lepiej niż te z importu.
System TM 62 to najlepsza technicznie oferta w klasie 2.1 a drzwi w tym systemie są absolutną rewelacją.Fasada 50 ,może nie tak zasobna w różne
rozwiązania jak Wicona czy Schuco jest bardzo wysokiej jakości.System PBI40 bardzo dobry technicznie powala konkurencję zasobnością iceną.
Całość oferty cechuje wysoka i przyjazna technologiczność,najlepsza ze wszystkich systemów. WIĘC UCZCIE SIĘ PANOWIE.
ALU......
-
ALU2
YAWAL - THE BEST
BRAVO,
cieszę się z tej wypowiedzi,
zgadzam się z nią,
szkoda mi tylko chłopaków z Yawalu którzy czytają takie bzdury,
ale na pewno wiedzą że nie jest tak źle,
że chamskie komentarze mają krótkie nogi, i są jedyną możłiwoą walką konkurencji,
bo nicym innym konkurencja nie może zabłysnąć oprócz głupich tekstów,
POZDRAWAIM wszytskich zwolennieków YAWALu,
Trzymajmy się razem
papa
cieszę się z tej wypowiedzi,
zgadzam się z nią,
szkoda mi tylko chłopaków z Yawalu którzy czytają takie bzdury,
ale na pewno wiedzą że nie jest tak źle,
że chamskie komentarze mają krótkie nogi, i są jedyną możłiwoą walką konkurencji,
bo nicym innym konkurencja nie może zabłysnąć oprócz głupich tekstów,
POZDRAWAIM wszytskich zwolennieków YAWALu,
Trzymajmy się razem
papa
-
ALU 3
fan club Yawal'u
Dołączam swój głos do zwolenników Yawal'u. Pracowałem na różnych systemach. Kazdy z nich ma techniczne wady i zalety. Yawal jednak nadrabia podejściem do klienta t.j. montowni. To jedna z nielicznych firm, w których mozna kupić uszczelkę na metry, czy wkręty na sztuki. Jak oni sobie z tym dają radę? Dostawy są kombletne. Miejmy nadzieję że pozostaną na rynku, a do SAPY wejdą jako powazny partner. Znam SAPĘ. Yawal może nie mieć kompleksów.
Projektant
Projektant