Dekoracja aluminium i stali
Dekoracja aluminium i stali
Witam.
Nurtuje mnie sprawa dekorowania aluminium i stali. Nie chodzi o okleinowanie!!!! Jak wygląda ta sprawa w Polsce? Kto to robi? Czy jest to tanie? Czy ktoś coś wie na ten TEMAT????
Nurtuje mnie sprawa dekorowania aluminium i stali. Nie chodzi o okleinowanie!!!! Jak wygląda ta sprawa w Polsce? Kto to robi? Czy jest to tanie? Czy ktoś coś wie na ten TEMAT????
Re: Dekoracja aluminium i stali
Widziałem dekor na stolarce aluminiowej ( drewno ) który nie był okleiną, tylko normalną powłoką lakierniczą ( lakier proszkowy ). W ten sposób powstały moje pytania. Czy ktoś coś wie na ten temat????
ponzio ma takie profile malowane proszkowo na kolor np. zloty dab ale cena do najtanszych nie nalezy. Jest tez lakiernia pod Krakowem ktora swiadczy takie uslugi ale nazwy niepmietam musialbym poszperac jak cos pisz na priva to odswierze pamiec 
Robi to colorex, tuszko i aliplast.
powodzenia
powodzenia
A jakieś opinie na ten temat??? Co w ogóle o TYM sądzicie?? oprócz ceny oczywiście?
Dosc ladnie to wyglada
Nie pasuje to do renolitów PCV, no może poza odcieniem orzecha i mahoń jest jeszcze podobny. Ale jest to bardzo estetyczne bo to już mam w swojej ofercie i sprzedałem takie AL. Wyglądało SUPERANCKO, a klient był bardzo zadowolony. Aluminium było z EUROCOLOR bo oni mi to zaoferowali i również inne innowacyjne rzeczy. Mają Oni poprostu SUPER innowacyjne podejście do takich rzeczy i TAKICH PRODUCENTÓW NAM TRZEBA. Wzór do naśladowania.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
e-mail: [email protected]
-
BBS POLSKA
- Czytelnik

- Kontakt:
WITAM
MOGE PAŃSTWA FIRMIE UKAZAĆ KILKA OBIEKTÓW NASZEGO WYKONANIA KTÓRE SĄ LAKIEROWANE PROSZKOWE NA RÓŻNE STRUKTURY DREWNA I PODOBNE KOLORY NIETYPOWE JAK I TAKŻE LAKIEROWNIE DWUSTRONNE CZYLI NP. NA ZEWNATRZ KMOLOR CZERWONY O WEWNĄTRZ KOLOR INNY JEŻELI PAŃSTWO BY BYLI ZDECYDOWANI PROSZE O KONTAKT NA MEILA [email protected] lub tez na [email protected]
MOGE PAŃSTWA FIRMIE UKAZAĆ KILKA OBIEKTÓW NASZEGO WYKONANIA KTÓRE SĄ LAKIEROWANE PROSZKOWE NA RÓŻNE STRUKTURY DREWNA I PODOBNE KOLORY NIETYPOWE JAK I TAKŻE LAKIEROWNIE DWUSTRONNE CZYLI NP. NA ZEWNATRZ KMOLOR CZERWONY O WEWNĄTRZ KOLOR INNY JEŻELI PAŃSTWO BY BYLI ZDECYDOWANI PROSZE O KONTAKT NA MEILA [email protected] lub tez na [email protected]
ŚWIAT OKIEN I DRZWI Z ALUMINIUM I STALI