OKNA Z MERANTI
-
KLIENT
OKNA Z MERANTI
STOJĘ PRZED DYLEMATEM - U JAKIEGO PRODUCENTA ZAMÓWIC OKNA Z MERANTI !! , MOŻE KTOŚ MA JAKIES POZYTYWNE DOŚWIADCZENIA?????
-
gościu
-
Gość
Albo w ADPOL, Dziadek, STOLLAR [ten z Olecka] lub M&S - wszyscy mają je sprawdzone i mają badania aprobacyjne i certyfikacyjne. Tylko te firmy w Polsce, nik więcej. Nie kupuj niesprawdzonego kota w worku bo zamiast meranti będziesz miał nędzną podróbkę - jak podaje ktoś powyżej - lekkie jak piórko [to znaczy z nieodpowiedniego, rzadkiego jak topola drewna]
-
Gość
kolego-podawaj sprawdzone informacje.Anonymous pisze:Albo w ADPOL, Dziadek, STOLLAR [ten z Olecka] lub M&S - wszyscy mają je sprawdzone i mają badania aprobacyjne i certyfikacyjne. Tylko te firmy w Polsce, nik więcej. Nie kupuj niesprawdzonego kota w worku bo zamiast meranti będziesz miał nędzną podróbkę - jak podaje ktoś powyżej - lekkie jak piórko [to znaczy z nieodpowiedniego, rzadkiego jak topola drewna]
Jestem producentem pcw, więc nie mam złych intencji ,ale o dwóch
z wymienionych tu firm słyszałem wiele złego - odrobinę również widziałem .Certyfikat to nie wszystko ......
p.s.Czyżby zaczął się ruch w interesie ,coś tu mało buło dzisiaj
odwiedzających ?
-
JarekK
Nie dość że nie podaje dobrych informacji, to jeszcze chce klienta do bankruta puścić.Anonymous pisze:kolego-podawaj sprawdzone informacje.Anonymous pisze:Albo w ADPOL, Dziadek, STOLLAR [ten z Olecka] lub M&S - wszyscy mają je sprawdzone i mają badania aprobacyjne i certyfikacyjne. Tylko te firmy w Polsce, nik więcej. Nie kupuj niesprawdzonego kota w worku bo zamiast meranti będziesz miał nędzną podróbkę - jak podaje ktoś powyżej - lekkie jak piórko [to znaczy z nieodpowiedniego, rzadkiego jak topola drewna]
Jestem producentem pcw, więc nie mam złych intencji ,ale o dwóch
z wymienionych tu firm słyszałem wiele złego - odrobinę również widziałem .Certyfikat to nie wszystko ......
p.s.Czyżby zaczął się ruch w interesie ,coś tu mało buło dzisiaj
odwiedzających ?
STOLLAR z Olecka ogłosił upadłość, to tylko tak dla informacji.
-
Gość
Wiele złego to ja słyszałem o tobie - okna bez usztywnień, pocienione ścianki profili, okucia podróbki, szyby z piwnicy U=2,8, profile jednokomorowe. Masz siedem spraw w sądzie, nie płacisz za dostawy, co chwila zmieniasz system. Chcesz więcej.
Nie rzucaj oszczerstw na innych.
STOLLAR ma się dobrze i będzie miał swoją aprobatę a ty nawet certyfikatu nie masz.
STOLLAR ma się dobrze i będzie miał swoją aprobatę a ty nawet certyfikatu nie masz.
-
JarekK
-
JarekK
Gościu, nie wiem co skąd wiesz, ale widzę że gówno wiesz.Anonymous pisze:Wiele złego to ja słyszałem o tobie - okna bez usztywnień, pocienione ścianki profili, okucia podróbki, szyby z piwnicy U=2,8, profile jednokomorowe. Masz siedem spraw w sądzie, nie płacisz za dostawy, co chwila zmieniasz system. Chcesz więcej.
Nie robię okien PCV, tylko z drewna.
A to że STOLLAR ogłosił upadłość, przeczytałem w FORUM BRANŻOWE - Czerwiec 2003. Więc jeśli się to nie zgadza to proszę zgłoś się do Pana Tomasza Wolfa i niech on ci powie skąd ma tą informację, którą opublikował w numerze.
-
Gość
-
mirek
z tego co czytam wynika że to ty ubliżasz na forum trochę kultury proszę.Anonymous pisze:Produkujesz odpady drewniane nie okna.
A w STOLLAR byłem w połowie czerwca i produkcja idzie pełną parą.
A aprobatę - własną- będą mieli za miesiąc. A ty co - ubliżać tylko potrafisz. I aprobaty nie masz więc zamilcz.
-
mirek
z tego co czytam wynika że to ty ubliżasz na forum trochę kultury proszę.Anonymous pisze:Produkujesz odpady drewniane nie okna.
A aprobatę - własną- będą mieli za miesiąc. A ty co - ubliżać tylko potrafisz. I aprobaty nie masz więc zamilcz.
-
JarekK
Skoro twierdzisz, że znasz moją produkcję to powiedz jak się nazywa moja firma.Anonymous pisze:Produkujesz odpady drewniane nie okna.