Którą firmę wybrać?
-
Klient
Którą firmę wybrać?
Jestem w trakcie wyboru kupna okien.
Chcę okna drewniane.
Stoję przed dylematem, którą firmę wybrać.
Do wyboru mam kilka firm, które działają w Rzeszowie.
Urzędowski
Vidok
Natura
Włoszczowa
Szewpol
Drebud
Tras
I drugi temat to jakie drewno. Sosna czy Mahoń-Meranti.
Dzięki za opinie
Chcę okna drewniane.
Urzędowski
Vidok
Natura
Włoszczowa
Szewpol
Drebud
Tras
Dzięki za opinie
-
M
Re: Którą firmę wybrać?
Klient pisze:Jestem w trakcie wyboru kupna okien.
Chcę okna drewniane.
Urzędowski
Vidok
Natura
Włoszczowa
Szewpol
Drebud
Tras
Mahoń a meranti to są zupełnie 2 różne rzeczy, mahoń ma większą gęstość i prawdziwy jest dużo droższy od meranti
vidok, WŁOSZCZOWA i przedewszystkim TRAS( kiepsko z nim finansowa- może zbankrutować) szczerze odradzam.
Dzięki za opinie
Re: Którą firmę wybrać?
Klient pisze:Jestem w trakcie wyboru kupna okien.
Chcę okna drewniane.
Urzędowski
Vidok
Natura
Włoszczowa
Szewpol
Drebud
Tras
Mahoń a meranti to są zupełnie 2 różne rzeczy, mahoń ma większą gęstość i prawdziwy jest dużo droższy od meranti
vidok, WŁOSZCZOWA i przedewszystkim TRAS( kiepsko z nim finansowa- może zbankrutować) szczerze odradzam.
Dzięki za opinie
-
mirek
-
Klient
Jeśli jesteś w jednej z wymienionych firm, to już mam twoją wycenę. Jeśli nie to sorry, ale nie brałem cię pod uwagę.mirek pisze:prosze o sprecyzowanie; jakie wymiary, okucia, szyba, szprosy- dokonamy wyceny i prześlemy ofertę
polecam meranti drewna nie jest najważniejsze ( sosna czy meranti )
ważniejsze jest wykonanie.pozdrawiam
-
Klient
Dzięki za waszą opinię. Niestety nic konkretnego nie usłyszałem, z wyłączeniem rozróżnienia Meranti od Mahoniu, którą wyjaśniono mi też w jednej z opisanych firm.
Zamówiłem okna i myślę że będę zadowolony. Jak je dostanę to wam napiszę czy są takie same jak w ofecie i u innych klientów danej firmy.
Oglądałem 5 domków które wykonali koło mojego. Rozmawiałem z 3 właścicielami i każdy z nich powiedział ten sam punkt krytyczny na temat firmy. Nie mają tanich towarów.
Zamówiłem okna i myślę że będę zadowolony. Jak je dostanę to wam napiszę czy są takie same jak w ofecie i u innych klientów danej firmy.
Oglądałem 5 domków które wykonali koło mojego. Rozmawiałem z 3 właścicielami i każdy z nich powiedział ten sam punkt krytyczny na temat firmy. Nie mają tanich towarów.