Proszę o radę - Łódź
-
marek probowski
- Czytelnik

Proszę o radę - Łódź
Jestem klientem indywidualnym i proszę o pomoc osoby zajmujące sie oknami.
Chcę założyć okna do budowanego domu i nie bardzo wiem do kogo sie z tym zwrócic, jestem z Łodzi.
Prosiłbym o podanie nazwy firm do których mógłbym się zwrócić i nazwy takich które lepiej omijać.
Dziękuję za pomoc
Marek Probowski
Chcę założyć okna do budowanego domu i nie bardzo wiem do kogo sie z tym zwrócic, jestem z Łodzi.
Prosiłbym o podanie nazwy firm do których mógłbym się zwrócić i nazwy takich które lepiej omijać.
Dziękuję za pomoc
Marek Probowski
-
marek probowski
- Czytelnik

Re: Proszę o radę
Zapominałem dodać że interesują mnie tylko firmy produkujące okna
Proponuję firmę Petecki,produkują na profilu Veka. A z czystej ciekawości dlaczego tylko producenci?
Wszystko jest względne i zależy od punktu widzenia i siedzenia.
MagicMagic353 pisze:Proponuję firmę Petecki,produkują na profilu Veka. A z czystej ciekawości dlaczego tylko producenci?
Petecki produkuje na profilach Rehau !!!
Jak najbardziej można się do tej firmy zgłosić.
Pozdrawiam Wojtys
Wojtys,moja wiedza na temat Peteckiego pochodzi z 2007 roku a wtedy produkował na Vece co nie zmienia faktu że robi dobre okna.Pozdrawiam i przepraszam za swoją pomyłkę.
jestem z małopolski ale profil rehau jest godny polecenia
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.
Z tym pytaniem u kogo zamówić okna to trochę nie trafione na tym forum :-p za dużo tutaj "specjalistów" , odwiedź kolego kilka punktów handlowych w swojej okolicy tak żebyś nie musiał daleko jeździć jak się trafią reklamacje.
Petecki na vece nigdy nie produkował...Magic353 pisze:Wojtys,moja wiedza na temat Peteckiego pochodzi z 2007 roku a wtedy produkował na Vece co nie zmienia faktu że robi dobre okna.Pozdrawiam i przepraszam za swoją pomyłkę.
Uwierz mi, wiem co mówię...
Pozdrawiam Wojtys
-
marek probowski
- Czytelnik

Dlatego też szukam producenta z okolic, chciałbym kupić okna bez ołowiumarjan pisze:Z tym pytaniem u kogo zamówić okna to trochę nie trafione na tym forum :-p za dużo tutaj "specjalistów" , odwiedź kolego kilka punktów handlowych w swojej okolicy tak żebyś nie musiał daleko jeździć jak się trafią reklamacje.
-
fajneokna.pl
- Zaangażowany

Dlaczego bez ołowiu? Czy rozważałeś możliwość zakupu okna bez azbestu? Azbest w oknach jest bardziej szkodliwy. Żądaj certyfikatu na brak azbestu!!!

Wojtys,ok. Niech Petecki robi na czym chce byle to był dobry profil i jakość dalej godna polecenia. Nie mieszajmy potencjalnemu klientowi w głowie. Z znanych mi firm z Łodzi i okolic na pewno odradzam Rąbień i ABM .I mówię to jako czynny montażysta mimo że prowadzę punkt handlowy innego producenta. A jak klient chce profil bezołowiowy to jego wybór i nam nic do tego,tym bardziej że chyba już wszyscy systemodawcy mają taki w ofercie.
-
krzysiek.i
- Małomówny

Zapraszam do firmy Izoplast Systemy Okien i Drzwi.
Profile KBE, okucie ROTO NT, szyby niskoemisyjne z firmy EFFECTOR.
Łódź, ul.Brzezińska 105, tel. (0-42) 679 27 77
Dobierzemy okna do Pana indywidualnych potrzeb.
Z poważaniem, Krzysztof Iwaniak
Profile KBE, okucie ROTO NT, szyby niskoemisyjne z firmy EFFECTOR.
Łódź, ul.Brzezińska 105, tel. (0-42) 679 27 77
Dobierzemy okna do Pana indywidualnych potrzeb.
Z poważaniem, Krzysztof Iwaniak
pozdrawiam
Łódź to zagłębie okiennej tandety , wybierz sobie Pan okna z dowolnego miejsca w Polsce , od Łodzi i Zambrowa uchowaj Boże.
najbardziej tandeciarskie sa takie wypowiedzi jak wyzej
-
marek probowski
- Czytelnik

Czy Panom coś wiadomo na temat firmy KMM Okno z Łodzi? Słyszałem dobre opinie ale proszę również o opinie fachowców
pchelek pisze:najbardziej tandeciarskie sa takie wypowiedzi jak wyzej
Nic dodać, nic ująć .
A kolego, co szukasz okien.
Według mnie nie jest do końca ważne na jakim profilu kupisz okna. Nie jest też ważne czy zakupisz te okna u producenta czy u dealera okien.
Zrób tak jak ci powiedział ktoś parę wypowiedzi wyżej. Odwiedź parę salonów sprzedaży, popytaj gdzie montowali okna w twoim rejonie, jedź zobacz i sam wybierz.
PS: Niejeden mały dealer jest lepszy niż duży producent. I niejeden mały producent jest lepszy niż duży dealer.
A tak z innej beczki, to od jakiegoś czasu twierdze, że klient i tak nie kupuje "towaru", tylko kupuje "handlowca"
Pozdrawiam
Kierunek branży stolarki okiennej: Niestety jeden : DNO
Panie Marku, forum jest tak bogate w wszelkiego rodzaju opinie i sugestie, że wystarczy poszukać a znajdzie Pan firmy których Pan szuka 
Może Pan rownież poczytać o przedsiębiorstwach których nalezy unikać - jednym słowem żyć nie umierać
ale i tak najlepiej popytać sąsiadów 
p.s. kto mial w podpisie coś w stylu "okna nie są dziełem sztuki, to tylko materiał budowlany" ??
oglądajcie dzisiaj meczyk
Może Pan rownież poczytać o przedsiębiorstwach których nalezy unikać - jednym słowem żyć nie umierać
p.s. kto mial w podpisie coś w stylu "okna nie są dziełem sztuki, to tylko materiał budowlany" ??
oglądajcie dzisiaj meczyk
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
-
ziobrowski
- Zaangażowany

- Kontakt:
Re: Proszę o radę - Łódź
jeszli zdecydował by się pan na okna aluminiowe to zapraszam jestem z lodzi
http://ziobrowski.eu.interii.pl/index.html
http://ziobrowski.eu.interii.pl/index.html