KARO - ROMB

pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

KARO - ROMB

Post autor: pcv-pcv »

Witam
Pyt. kieruje do producentow "wspierających" polska mysl techniczna ;) A wiec krotko i na temat...co sie dzieje w zlotowie?? Czy oni maja naprawde tyle zamowien ze sie nie wyrabiaja z produkcja, czy ponoc Ukraina "wysysa" wszystko z magazynow.
Pracuje na karo od 2m-c ale szlak juz mnie trafia....non stop braki...braki..braki...i z gory mowie ze nie jestem garazowcem ktory kupuje po 7szt. M2, 13szt. naroznika R itd.
Moze skieruje te pyt. bezposrednio do Pana Bartlomieja Zegadlo - obroncy Wymara + Karo :wink:
No chyba ze masz jakies chody w magazynach i odkladaja Tobie wszystko co chcesz zamowic

Jak tak dalej pojdzie to ciezko widzie to wszysto....Panowie ze Zlotowa...tak sie nie da wspolpracowac...zatrudnijcie wiecej ludzi...albo najlepiej sami idzicie na produkcje pomoc... :lol:

oknoAD

Gucio
Małomówny
Małomówny

Re: KARO - ROMB

Post autor: Gucio »

ZŁOTÓW PCHA WSZYSTKO NA WSCHÓD,TEŻ CZEKAMY NA OKUCIA,PO 2 RAZY JEŻDZIMY NA HURTOWNIE BO BRAKI .
Awatar użytkownika
marjan
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: marjan »

hmm jaki wschód ? na wschodzie kicha, pewnie redukcje kryzysowo - kadrowe teraz dają znac o sobie.
majer
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: majer »

Złotów szedł w dobrym kierunku przez jakiś czas ale widać komuś to przeszkadzało. Nie ma żadnego rozbuchanego rynku wschodniego za to są problemy z produkcją, ogólny bałagan i nawyki z czasów komunistycznych. Okucia są w sumie nie najgorsze, chociaż brakuje kilku rozwiązań a produkcja na paru etapach odbywa się jak w dziewiętnastowiecznych manufakturach przy dużej materiałochłonność, co między innymi odbija się na cenie. Ogólnie rzecz biorąc z takim rynkiem nie ma szans na rozwój. Ta firma będzie istnieć jeszcze ze dwa lata, potem jeżeli nie znajdzie się nowy właściciel, który będzie tam chciał coś produkować to firma pewnie zostanie zamknięta lub upadnie. Chyba, że zdarzy się cud – czego Wszystkim życzę.
ONYX2
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: ONYX2 »

Trochę pracujemy na ich okuciach i niestety z żalem muszę przyznać że jesteśmy w trakcie zmian a to z powodów m.in. takich jak pisze autor tematu braki w dostawach, niekomplente a co najgorsze pomylone i nawet nikt nas nieinformuje że czegoś brakuje tylko poprostu dostajemy dostawe i tyle. O systematycznie pogarszającej się jakości juz niepiszę bo można referat stworzyć poprostu co następny rok to coraz gorzej, a zapowiadało się tak pięknie. Szkoda bo te uwagi kolegów forumowiczów Panowie z KARO powinni przeczytać i przeanalizować może coś by to dało ale znając życie to pewnie nie.
Jeżeli nie oni to może właściciele i najlepszą decyzją jaką mogli by podjąć to wymiana całej kadry zarządzającej może coś by to dało i pomogło. Tylko czy oni w ogóle tutaj zaglądają?
No to co Heyah i do przodu ;)
Awatar użytkownika
perfektaokna
Profesjonalista
Profesjonalista
Kontakt:

Post autor: perfektaokna »

a ja powiem że jestem w miarę zadowolony z okuć w wyrobie gotowym, z dostawami na całe szczęście nie mam styczności
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. :)

pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

perfectokna...Ty jestes "zwyklym" dilerem ktory ma podany produkt na "tacy" i albo go sprzedac albo zamontowac. My producenci meczymy sie z takimi jak KARO. Ich okucia wg mnie daja rade...ale zaczym je dostaniesz to sie trzeba napocic.

PREZESI, DYREKTORZY I KTO TAM JESZCZE RZADZI...WEZCIE SIE OGARNIJCIE...I DAJCIE NORMALNIE PRACOWAC!!!
BUDO-SERWIS
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: BUDO-SERWIS »

Jestem dystrybutorem tej firmy i jak do tej pory nie miałem podobnych problemów.
Jak w każdej branży aby zapewnic pewnośc dostaw naszym odbiorcom należy zabezpieczyc odpowiednio magazyn.
Widocznie zaopatrujecie się w punktach , gdzie dopiero po Waszych zamówieniach wysyłają je do Złotowa.
Proponuję znależc sobie bardziej rzetelnych dostawców.
Pozdrawiam : Henryk
Firma prowadzi sprzedaż hurtową i det. okuć budowlanych: okucia obwodowe ROMB,klamki,zamki,okapniki,uszczelki,zawiasy
Awatar użytkownika
Sonia1962
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Sonia1962 »

To prawda w Budo-serwisie jest dobrze z odbiorem zamówionych okuć. Większych braków nie mają.
pcv-pcv
Małomówny
Małomówny

mi raczej chodzilo o to ze byly duze braki bezposredniu u nich w Zlotowie...teraz chyba sytuacja wrocila do normy :D

P.S.
Po co kupowac u posrednika jak mozna bezposrednio u producenta...zaloze sie ze zadna hurtownia nie ma na stanie kazdego rodzaju zaczepow obwodowych, dociskow czy chociazby mniej chodliwych artykolow jak np. zasuwnice MB

Pozdro
ODPOWIEDZ