Okna z drewna z firmy "DAKO"
Okna z drewna z firmy "DAKO"
wiem, że te okna okna robią od niedawna, i ciekaw jestem opinii na temat ich jakości i cen. Czy może ktoś już jest szczęśliwym posiadaczem tych produktów ?????
Re: Okna z drewna z firmy "DAKO"
z tego co widzę to chyba nikt jeszcze nie ma tych okien - bo nikt nie odpowiedział !!
Okna z drewna to jest bardzo szeroki i głęboki temat.
Nie sądzę, aby ktoś kto nie ma pojęcia o tym produkcie ( tak jak ja) miał czelność się wyrażać - no chyba, że jest ich użytkownikiem.
Są jednak niektórzy, co bez przygotowania merytorycznego ( nie wspomnę o praktycznym) zabierają sie za produkcję okien PVC ALU czy drewna bez jakielowiek wiedzy. A potem mamy efekyty
, a my .
Nie sądzę, aby ktoś kto nie ma pojęcia o tym produkcie ( tak jak ja) miał czelność się wyrażać - no chyba, że jest ich użytkownikiem.
Są jednak niektórzy, co bez przygotowania merytorycznego ( nie wspomnę o praktycznym) zabierają sie za produkcję okien PVC ALU czy drewna bez jakielowiek wiedzy. A potem mamy efekyty
Co do opinii nie chcę się wyrażać bo pytasz o opinię urzytkowników
ale nie zgodzę się że nikt nie jest ich posiadaczem boo... produkcja obłożona dość solidnie a odbiorcy, którzy "zarazili" się drewnem DAKO zamawiają ponownie i ponownie i ponownie.... dla mnie to znak, że jest ok 
Dwa razy koła nie wymyślisz...
cały czas pusta dyskusja !! - a prawdziwych odbiorców : zero ??!!!