Nowa Szklarnia

B52
Czytelnik
Czytelnik

Nowa Szklarnia

Post autor: B52 »

Dzień Dobry Wszystkim - jestem nowy ale od dłuższego czasu podglądam tę stronkę. Trzeba przyznać, że nie ma lepszej na dzień dzisiejszy opisującej branżę stolarki otworowej w Polsce z jej plusami i minusami.
Mam pytanie - czy słyszeliście Państwo o nowym producencie szyb zespolonych wkraczającym na rynek ? Informacje w formie plotek dochodzą mnie od dotychczasowych sprzedawców szkła, którzy pytają o to samo - trochę to dziwne w sumie ale tak to już jest.
Pytam się bowiem z powodu ostatnich podwyżek i niełatwej sytuacji na rynku przydałby się NOWY poddostawca z lepszymi / nizszymi cenkami, które z pewnością bedzie serwował.
P.S przyznam się, że ciągłe podwyżki cen szkła wpływają na mnie stresująco - delikatnie ujmując. Wszyscy trąbią o kryzysie a Ci jakby nigdy nic ceny w górę. Jak tak można prowadzić politykę - czuję się wyzyskiwany.
Z góry dziękuję za informację.

oknoAD

bartłomiej
Czytelnik
Czytelnik

Re: Nowa Szklarnia

Post autor: bartłomiej »

Nowy dostawca szkła ? Mi się wydaje że stary i znany. Tyle że z kolejnym zakładem w centralnej Polsce. Podwyżki czy obniżki cen i tak dotyczą wszystkich odbiorców.
ODPOWIEDZ