AURA - ERG Profile
AURA - ERG Profile
Witam
Czy mozecie cos wiecej powiedziec o tym profilu
http://oknonet.pl/akcesoria/systemy/pvc/news,13391.html
Nie wiem czy jak istnial jeszcze Onkfes to sprzedawal swoje profile innym czy tylko gotowe okna??
Bo pytam tylko i wylacznie pod katem profila
Pozdrawiam
Czy mozecie cos wiecej powiedziec o tym profilu
http://oknonet.pl/akcesoria/systemy/pvc/news,13391.html
Nie wiem czy jak istnial jeszcze Onkfes to sprzedawal swoje profile innym czy tylko gotowe okna??
Bo pytam tylko i wylacznie pod katem profila
Pozdrawiam
Re: AURA - ERG Profile
Produkował okna na swoim profilu i sprzedawał profil innym producentom.
Wg/mnie profil naprawdę przyzwoity i jeśli ruszy tłoczenie Aury to będę starał się nawiązać współpracę z jakimś producentem aby znów mieć to jako główną ofertę.
Pozdrawiam.
Stulp
Wg/mnie profil naprawdę przyzwoity i jeśli ruszy tłoczenie Aury to będę starał się nawiązać współpracę z jakimś producentem aby znów mieć to jako główną ofertę.
Pozdrawiam.
Stulp
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

ok...to juz jedno ustalonePOGROMCA OSZUSTÓW pisze:Sprzedawali profil.
A druga kwestia to jak z jakoscia samego profila
I jesli ktos moze zdradzic tajemnice jak to pi razy drzwi wyglada cenowo...tzn do jakiego profila mozna przyrownac...np. do Decco czy Veki
Na Aurze robiłam okna około 3 lat, praktycznie do czasu kiedy ogłosili upadłosć. Profil mozna porównać do Aluplasta ze skrzydłem 140026 ( półzlicowane, nie mylić z zaokrąglonym 140022). Decco ma skrzydło zaokrąglone, a Veca chyba też. Odcień bieli jest matowy, Okno było cięzkie i w sumie solidne, taki średni standart. Cenowo byli wtedy chyba najtańsi, ceny były w złotówkach a nie po kursie euro. Obecnie Pan S.....a przysłał nam nowy cennik Aury ale jak sam powiedział to chyba pomyłka (poprostu szok ze tak wysokie ceny). Czy wócimy do Aury to czas pokaze.
Na profiu Aura produkowałem 4 lata ,sam profil jest bez zarzutu, nie pamiętam reklamacji, aczkolwiek patrząc z pozycji producenta, trochę przestarzały technologicznie.Teraz robię na Wymarze i muszę przyznać że widać różnicę.Też dostałem nowy cennik Aury ale to chyba jakieś nieporozumienie. Pozdrawiam