DRUTEX i co dalej
-
Gość
-
sprzedawca
-
dealer 11
-
mirek
-
sart
-
konkurent
To powienieneś wiedzieć coś istotnego. Jeżeli przeszedłeś do Drutexa z konkurencji to dobrze - pewnie dostałeś przyzwoite warunki. Jeżeli nie to masz pecha bo Drutex ma zwyczaj dawać kilka procent lepsze warunki za przejscie do nich. Tak więc starzy dobrzy i uczciwi dealerzy dostają od firmy Drutex po d.... za lojalność.sprzedawca pisze:Bardzo dobrze, towar przyjeżdża na czas, dają na krechę, uwzględniają szybko rekalamacje. Dla mnie rewelka
-
sart
jeszcze a propos - dobry towarsprzedawca pisze:Bardzo dobrze, towar przyjeżdża na czas, dają na krechę, uwzględniają szybko rekalamacje. Dla mnie rewelka
który ???????? ideal 2000 ??????????
tak odchudzony profil na gabarytach i grubościach scian, że w przyzwoitym systemie więcej plastiku schodzi na listwe przyszybową niż w aluplascie na skrzydło
-
Gość
sart pisze:jeszcze a propos - dobry towarsprzedawca pisze:Bardzo dobrze, towar przyjeżdża na czas, dają na krechę, uwzględniają szybko rekalamacje. Dla mnie rewelka
który ???????? ideal 2000 ??????????
tak odchudzony profil na gabarytach i grubościach scian, że w przyzwoitym systemie więcej plastiku schodzi na listwe przyszybową niż w aluplascie na skrzydło
-
AJK
-
mirek
zeby wyregulowac trzeba zdjac skrzydlo - wiekszej bzdury nie slyszalem w tym miesiacu, ale mamy dopiero 6-ty wiec wszystko przed toba AJK.AJK pisze:LUDZIE co wy
Drutex ze swoim pakietem EURO kurde robi tylko złą markę aluplastowi, jest Aluplast ideal 2000 i aluplast ideal 200 pakiet EURO chudszy o prawie 2 cm i z ceownikiem w srodku, a do tego okucie AUBI kurcze zeby to wyregulować trzeba zdjąc skrzydło, przestańcie mówić o bublach.
powodzenia
-
ornitolog
klienci końcowi i tak w d...ie mają wszystko - chcą tanio to mają frajerzy na co zasługują. I tak się wymieni za 5 - 8 lat na następne g...no. Nasz biznes musi się kręcić Panowie - rozumiecie ? Kasa, kasa - szybko i dużo a co będzie później ? A kto się o to martwi.AJK pisze:LUDZIE co wy
Drutex ze swoim pakietem EURO kurde robi tylko złą markę aluplastowi, jest Aluplast ideal 2000 i aluplast ideal 200 pakiet EURO chudszy o prawie 2 cm i z ceownikiem w srodku, a do tego okucie AUBI kurcze zeby to wyregulować trzeba zdjąc skrzydło, przestańcie mówić o bublach.