Powrót Okfens
Powrót Okfens
I myślę że po takiej informacji niektore osoby z kierownictwa OKFENS zadławią się kanapką jeśli jedzą, dla nich Okfens to było tylko miejsce pracy a tu proszę..
tak trzymac
tak trzymac
Re: Powrót Okfens
no czekamy czekamy .....
Cóż z tego, jak ceny profili są wysokie, a technologia do najnowszych nie nalezy. Ale zyczę im sukcesu.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Moze jestem troche zabiegany, ale nie wiem o co chodzi? Jakieś info się pojawiło?
Ktoś kupił markę OKFENS? I jej pracowników? Bo to raczej niemożliwe by firma wróciła jako dawna organizacja...
Ktoś kupił markę OKFENS? I jej pracowników? Bo to raczej niemożliwe by firma wróciła jako dawna organizacja...
Z tego co wiem to narazie ruszyla tylko ekstruzja Aury.
nowa firma nazywa się ponoć ERG PROFILE. na razie będą robić sama aurę ale mają zamiar poszerzyć asortyment. zarządem firmy są zarówno byli jej pracownicy jak i osoby nie mające żadnego związku ze starą firmą. w internecie można juz znaleźć informacje na temat tejże firmy.
Jestem ciekawy ilu producentów wróciło do Aury, proszę się wpisywać. Robiłem na niej do końca ale teraz ciężko było by mi sie przestawić z powrotem szczególnie za taką cenę jaką mi zaproponowali . Pozdrawiam i życzę powodzenia.
zainteresowanch profilem Aura prosze o kontakt 512-919-805.
Kiedyś handlowałem aurą z Okfensu -fajne czasy i świetny produkt 
Dobrze powiedziane "KIEDYŚ"
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
Sinrad tylko sprzedajesz profil czy również produkujesz jak produkujesz to od czasu do czasu mogę mieć jakiś temat do Ciebie
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni.