PT-POL to to samo co EKO-OKNA CIEKAWOSTKA!!!
PT-POL to to samo co EKO-OKNA CIEKAWOSTKA!!!
WITAM
KTOŚ SIĘ WYPIERAŁ ŻE TO NIE TO SAMO ALE ZAUWAŻYŁEM ŻE W ARTYKULE SPONSOROWANYM FIRMY PT-POL NA OKNONECIE OTO LINK
http://oknonet.pl/okna/typy_okien/typow ... 13681.html
NA PIERWSZYM ZDJĘCIU PRACOWNIK W CZERWONEJ KOSZULCE MA SPODNIE Z NAPISEM EKO-OKNA
FIRMY SIĘ PROMUJĄ:)
ALE JESTEM SPOSTRZEGAWCZY NIE:)
KTOŚ SIĘ WYPIERAŁ ŻE TO NIE TO SAMO ALE ZAUWAŻYŁEM ŻE W ARTYKULE SPONSOROWANYM FIRMY PT-POL NA OKNONECIE OTO LINK
http://oknonet.pl/okna/typy_okien/typow ... 13681.html
NA PIERWSZYM ZDJĘCIU PRACOWNIK W CZERWONEJ KOSZULCE MA SPODNIE Z NAPISEM EKO-OKNA
FIRMY SIĘ PROMUJĄ:)
ALE JESTEM SPOSTRZEGAWCZY NIE:)
Re: PT-POL to to samo co EKO-OKNA CIEKAWOSTKA!!!
Gratuluje spostrzegawczości !
Ja dodam tylko, że Pani Czerwińska to matka Mateusza Kłoska
Ot i cały mistyczny plan.
Ciekawe słowa , które w w/w wywiadzie powiedziała dotyczą cytują : " wiarygodnego dostawcy w kryzysie" - otóż Pani Prezes proszę przekazać 'właścicielowi trzech fabryk', że wypowiedzieć te słowa to jedno a zrozumieć ich sens to już inna bajka
Z życzeniami utrzymania dalej wszystkiego w tajemnicy
AGENT TOMEK
Ja dodam tylko, że Pani Czerwińska to matka Mateusza Kłoska
Ot i cały mistyczny plan.
Ciekawe słowa , które w w/w wywiadzie powiedziała dotyczą cytują : " wiarygodnego dostawcy w kryzysie" - otóż Pani Prezes proszę przekazać 'właścicielowi trzech fabryk', że wypowiedzieć te słowa to jedno a zrozumieć ich sens to już inna bajka
Z życzeniami utrzymania dalej wszystkiego w tajemnicy
AGENT TOMEK
A zakładzik normalnie pełen okien. Praca wre, że ho ho 
-
finestra xyz
- Czytelnik

To nie to samo...a że tu matka ,a tam syn, a co nie można ? a te portki pracownicze...co sie czepiacie?-przypadek taki /
Pan Mateusz to pewnie nie wie ,że taki twór co to Europe podbija to w ogóle istnieje
Pan Mateusz to pewnie nie wie ,że taki twór co to Europe podbija to w ogóle istnieje
-
Przeds.Handl. D.S.
- Czytelnik

Witam. Jasne śe toto samo. Znam tam kilku ludzi odeszli z komkurencji i żałują.Był tam szef eko-okien m.k. i wszystkich ustawiał atmosfera jak w eko-oknach. Produkt też widziałem nieszczególny ale tani wole jednak dobroplast od ich aluplasta.
-
fachowiec31
- Czytelnik

Witam
Macie koledzy racje PT-Pol to to samo co Eko-okna .
Wbrew temu co mowi pani prezes ze przysiweca im cel aby klient byl najawzniejszy nie jest tak do konca prawda.
Miałem okazje z nimi sie spotkac i wszystko wyglada dobrze od momentu kiedy sie pojawia handlowiec jest wszystko ok sa obietnice i jak narazie sie na tym konczy .Wspólczuje pracownikom tej firmy bo spychologia jes tam całkiem niezła ,a doprosic sie o jaka kolwiek odpowiedz na wycene jakis nietypow lub uzyskac jakas kolwiek informacje o transport nikt nic nie wie i za kazdym razem trzeba dzwonic do swojego opiekuna (hadlowca).A miało byc tak pieknie
ceny i wykonanie ok ale reszta to porazka podobna do firmy D z Zambrowa .pozdrawiam
Macie koledzy racje PT-Pol to to samo co Eko-okna .
Wbrew temu co mowi pani prezes ze przysiweca im cel aby klient byl najawzniejszy nie jest tak do konca prawda.
Miałem okazje z nimi sie spotkac i wszystko wyglada dobrze od momentu kiedy sie pojawia handlowiec jest wszystko ok sa obietnice i jak narazie sie na tym konczy .Wspólczuje pracownikom tej firmy bo spychologia jes tam całkiem niezła ,a doprosic sie o jaka kolwiek odpowiedz na wycene jakis nietypow lub uzyskac jakas kolwiek informacje o transport nikt nic nie wie i za kazdym razem trzeba dzwonic do swojego opiekuna (hadlowca).A miało byc tak pieknie
-
aluplastowiec
- Czytelnik

Witam,
pieprzenie zazdrosnej konkurencji jestem klientem PT od samego jej początku i za super kasę robi dobre okna wporuwnaniu do innych aluplastów na rynku mają super JAKOŚĆ i CENA RABIENIA HASAUA no i co tu narzekać tylko w pazdzierniku zrobili 10 tysiecy okien a tu już cos mówi no nie jak chcecie to mozecie kupic ode mnie bo mam tam najnizsze ceny 034 po 3.. zł no i co wy nato !
pieprzenie zazdrosnej konkurencji jestem klientem PT od samego jej początku i za super kasę robi dobre okna wporuwnaniu do innych aluplastów na rynku mają super JAKOŚĆ i CENA RABIENIA HASAUA no i co tu narzekać tylko w pazdzierniku zrobili 10 tysiecy okien a tu już cos mówi no nie jak chcecie to mozecie kupic ode mnie bo mam tam najnizsze ceny 034 po 3.. zł no i co wy nato !
dumny z siebie jesteś ? fajnie
oby klient wpadł do Ciebie i powiedział że za dużo przycinasz bo on czytał w internecie za ile tacy jak Ty moją okno O34...myśl !
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Kolego 'aluplastowcu' jakbyś oglądał uważnie fotki Pt-Polu z produkcji to wiedziałbyś 'czereśniaku' , że zrobienie 10 tys. okien przy takim parku maszynowym ( czytaj - ubogim), można rozpatrywać w kategorii cudu lub mistycyzmu
ale przynajmniej masz wybujałą wyobraźnię...
ale przynajmniej masz wybujałą wyobraźnię...
Przy tym parku maszynowym i kadrze pracowniczej to oni może są w stanie wykonać 1000-1500 okien w miesiącu pracując w trybie zmianowym. ale jedno trzeba przyznać... ciasno na hali nie mają 
Pozdrawiam Wojtys
-
finestra xyz
- Czytelnik

Szanowny kolego...(pewnie pracowniku Pt-Pol) dla mnie osobiście to ,że powstała nowa firma to sprawa założycieli- niech sobie radzą.Problemem "Waszym" jest to ,że często podajecie zwykłe kłamstewka ( zagraniczny rynek zbytu,wykwalikowana kadra itp) a teraz "piszecie" o 10000 sztuk okien w pażdzierniku...a robicie 40/dziennie...(jak macie w ogóle co robić) Mam pytanie:PO CO ? -od tego kasiorki nie bedzie więcej ,a taki szum "medialny" przynosi pewnie więcej złego niż dobrego.aluplastowiec pisze:Witam,
-
aluplastowiec
- Czytelnik

wy gnujki jedne jak ja okna sprzedawałem to wy srali w portki. jak muwie 10 tys okien to chyba wiem sprawdziłem maszyny i tak maja linia URBAN zgrzewarka 4 głowicowa i obrabiarka SIENSI, obcinarka RAPID dwuwrzecionowa - cała nowiuśka linia. wszyscy najwieksi KUPUJA W PT POLU a załoga przeszkolona z kilkuletnim stażem w oknach - najlepsi fachmani. a ja muwie że wy głupie i zazdrosne, otworzyła sie nowa produkcja i dużo produkuje a wy do gara zaglądają komuś. ja muwie zawsze ŻEBY BYLE KOMU OKIEN NIE SPRZEDAWAĆ a są gupki jak wy co przepłacają, badziewie bierom i dlatego robić co nie mają bo normalne ludzie okna montujom i sprzedajom
montujom, sprzedajom, produkujom i park maszynowy majom, a złe ludzie muwiom że sie znajom.
SĄ NAJLEPSI - NAJTAŃSI - TERMINY KRÓTKIE I NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
Ciekaw jestem czy Aluplastowiec jest uczniem, nauczycielem czy też może to rodzina do niejakiego SAPHISA
- perfektaokna
- Profesjonalista

- Kontakt:
a propos eko okien to wpadła mi w łapska ich oferta handlowa o34 dają po 359 netto pakiet 0,6 po 35 zeta itd. itd.itd ale połączenie gealan-a i maco nie wróży nic dobrego
Najszybszą metodą podwojenia pieniędzy jest złożenie ich na pół i umieszczenie w tylnej kieszeni spodni. 
-
fajneokna.pl
- Zaangażowany

Sprzedawałeś Gealana na Maco lub innych okuciach?perfektaokna pisze:a propos eko okien to wpadła mi w łapska ich oferta handlowa o34 dają po 359 netto pakiet 0,6 po 35 zeta itd. itd.itd ale połączenie gealan-a i maco nie wróży nic dobrego
Czym teraz handlujesz jeśli jeszcze to robisz bo widziałem Twoje ogłoszenie o poszukiwaniu pracy.
Niebardzo rozumiem te Waszą dyskusję, czy to ten sam właściel, kuzyn, wujek, kochanka - ktokolwiek - dlaczego to takie ważne ?? Chyba liczy się produkt i to czy jesteśmy z niego zadowoleni. Fakt - modele na produkcji do zdjęć mogliby się odpowiednio zaprezentować
ale co do miejsca w fabryce, to tylko plus dla PT - nie ma problemu z szybką i terminową realizacją zamówień.
potwierdzam że jak ktoś ma pomysła na biznes niech go sobie realizuje, ale śmieszne głosiki że czery głowice urbana i jakieś siensi i jakieś przecinarki przechodzone dają gwarancję jakości to mnie paniczny śmiech ogarnia hihi a 10 tyś okien w taim trybie to trzy zmiany non stop dzień w dzień a w to nie uwierze za żadne skarby
Te 10 tys. to chyba licząc wszystkie trzy fabryki razem 
Pan jesteś...- normalnie nie wiem co napisać bo do pana poziomu się nie zniże.aluplastowiec pisze:wy gnujki jedne jak ja okna sprzedawałem to wy srali w portki. jak muwie 10 tys okien to chyba wiem sprawdziłem maszyny i tak maja linia URBAN zgrzewarka 4 głowicowa i obrabiarka SIENSI, obcinarka RAPID dwuwrzecionowa - cała nowiuśka linia. wszyscy najwieksi KUPUJA W PT POLU a załoga przeszkolona z kilkuletnim stażem w oknach - najlepsi fachmani. a ja muwie że wy głupie i zazdrosne, otworzyła sie nowa produkcja i dużo produkuje a wy do gara zaglądają komuś. ja muwie zawsze ŻEBY BYLE KOMU OKIEN NIE SPRZEDAWAĆ a są gupki jak wy co przepłacają, badziewie bierom i dlatego robić co nie mają bo normalne ludzie okna montujom i sprzedajom
DNO A NAWT JESZCZE GŁĘBIEJ - MUŁ (pasiasty).
-
aluplastowiec
- Czytelnik

ty panu ty jedyn a sianu ci z butuw wychodzi, pany to w pegeeru były a tera my ludziska normalne a nie takie kmioty z sianum w głowie jak ty picimentu ty. a tera ja pisze ino prawde i co myśle : głupie ludźe pare dni temu ja bardzo sie wkurzył ale już mi przeszło a tu znowu najazd. no cuż był ja w sobote u jednegoklinta i tak mu mowie o tem wszystkiem aun mi na to zostaw ich bo głupie takie ze szkoda gadać a tu robota ceko. a ja mu na to ze nie moge tego zostawic bo mi marke moigo fabrykanta psujom. powiedział mi on że okna z PT POLU najlepszuśkie jakie widział i somasiady u niego byli bo tez kupili u inego dilera niż ja i wszyskie patrzum jak nie wim co bo okna tanie i chodzum jak talala . bo ja już zgupiał czy ten pułgłuwek jedyn z drugiem na tym oknunecie racje majum czy nie . te co to gupoty wypisujom. pojechał ja do drugiego klinta co ja montował okna miesiunc tymu i patrze a tu banan od ucha do ucha bo to ludźe takie ze i ceny poruwnali i u somasiaduw ogladali ichze ukna.no icu w d.... wy mie pocalujcie wszystkie konkurynty ja dostawce znalazl najlepszygo
PT-POL NAJLEPSZA JAKOŚĆ NAJNIŻSZE CENY NA DOLNYM I GÓRNYM ŚLĄSKU - POLECAM !!!!!!!!!
PT-POL- skoro te okna są najlepsze na świecie to proponuje nominować 'je' do jakiejś nagrody ...hm może muzyczne Grami nie będzie złym pomysłem ???
Sam nie wiem jakoś dziwnie nie wiem w jaka dziedzinę je przyporządkować
Pozdrowienia dla wszystkomających okien
Sam nie wiem jakoś dziwnie nie wiem w jaka dziedzinę je przyporządkować
Pozdrowienia dla wszystkomających okien
Sorrki za błędy wyżej 
JA TAM BIORĘ OD NICH OKNA I JESTEM ZADOWOLONY ! DZIŚ KOLEJNY MONTAŻ NA OKNACH PTPOL I WSZYSTKO W NAJLEPSZYM POŻĄDKU, TANIO, NA CZAS I MÓJ KLIENT TEŻ ZADOWOLONY. POLECAM !
-
finestra xyz
- Czytelnik

mrówka...a w tym wątku występujesz jako ON czy ONA?mrówka pisze:Niebardzo rozumiem te Waszą dyskusję, czy to ten sam właściel, kuzyn, wujek, kochanka - ktokolwiek - dlaczego to takie ważne ?? Chyba liczy się produkt i to czy jesteśmy z niego zadowoleni. Fakt - modele na produkcji do zdjęć mogliby się odpowiednio zaprezentowaćale co do miejsca w fabryce, to tylko plus dla PT - nie ma problemu z szybką i terminową realizacją zamówień.
z wypowiedzi (modele na produkcji....)wynika ,że kobitka a może gej? ....ale to temat dla POGROMCY OSZUSTÓW
coś mi się tu nie podoba czy ty analityk czy co forum do jasnej ciasnej
PT POL NAJ NAJ NAJ ...... I JESZCZE RAZ NAJ
PT POL NAJ NAJ NAJ ...... I JESZCZE RAZ NAJ
hehe no nie wytrzymam ile jeszcze nowych użytkowników się pojawi z nikąd co będą pieśni pochwalne piać na temat tej firemki ?????
oknomont co oznacza jestem zadowolony ?? ktoś ci ....... zrobił czy jak
oknomont co oznacza jestem zadowolony ?? ktoś ci ....... zrobił czy jak
to róbcie dla chińczykówstruzik pisze:SĄ NAJLEPSI - NAJTAŃSI - TERMINY KRÓTKIE I NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
Nie sprzedaje okien w systemie Avandgarde.
Witam,
czytam to wszystko co tu piszecie (w sensie pt-pol w różnych wątkach)i jest to pewnego rodzaju ewenement jak można promować firmę w myśl zasady nie ważne co mówią ,aby mówili.Tak to sie udało - firemka która ledwie co powstała jakich w Polsce setki,z parkiem maszynowym jakim-każdy widzi -potrafiąca zrobić na tym 10000 okien,sprzedająca swój produkt za granicą ,z wiernymi pracownikami-aktywnymi na forum -dużo nowych rejestracji - (chyba nowymi ,bo Ci ze stażem 1-2 miesięcznym zostali zwolnieni albo się sami zwolnili) broniącymi firmy jak Częstochowy -zmieniając płeć ,gdy potrzeba-atakującymi konkurencję-tak to wielki sukces ...nie wiem tylko czy przełoży się na obroty ,zima idzie ....wierzę ,że dacie sobie radę i zwolnień grupowych nie będzie(kilkanaście osób to już grupa?)Pamiętajcie tylko trzymajcie się tego co mówicie,bo już pare wpadek było-prawda?
Będę Wam kibicował tylko musicie bardziej się starać to może i te wymarzone 10000 okienek zrobicie , a i Europa legnie Wam u stóp - i nie będzie trzeba sobie sukcesów dodawć - usuniecie się w cień i dudki liczyć będziecie-powodzenia!
Pozdrawiam.
czytam to wszystko co tu piszecie (w sensie pt-pol w różnych wątkach)i jest to pewnego rodzaju ewenement jak można promować firmę w myśl zasady nie ważne co mówią ,aby mówili.Tak to sie udało - firemka która ledwie co powstała jakich w Polsce setki,z parkiem maszynowym jakim-każdy widzi -potrafiąca zrobić na tym 10000 okien,sprzedająca swój produkt za granicą ,z wiernymi pracownikami-aktywnymi na forum -dużo nowych rejestracji - (chyba nowymi ,bo Ci ze stażem 1-2 miesięcznym zostali zwolnieni albo się sami zwolnili) broniącymi firmy jak Częstochowy -zmieniając płeć ,gdy potrzeba-atakującymi konkurencję-tak to wielki sukces ...nie wiem tylko czy przełoży się na obroty ,zima idzie ....wierzę ,że dacie sobie radę i zwolnień grupowych nie będzie(kilkanaście osób to już grupa?)Pamiętajcie tylko trzymajcie się tego co mówicie,bo już pare wpadek było-prawda?
Pozdrawiam.
-
aluplastowiec
- Czytelnik

ty psubratu jedny nie znasz sie na PT POLU najlepszuśkim MOIM DOSTAWCY nawet jakby ty chciał to i tak ci okna nawet nie zrobium bo to FIRMA Z KLASĄ a ty biresz od jakigoś picimenta producynta jak z koziej d.... trumba ty jeszcze raz napisze na moigo dostawcy najlipszego to do czorta z tobum a tfu ....
wyluzuj gościu!aluplastowiec pisze:ty psubratu jedny nie znasz sie na PT POLU najlepszuśkim MOIM DOSTAWCY nawet jakby ty chciał to i tak ci okna nawet nie zrobium bo to FIRMA Z KLASĄ a ty biresz od jakigoś picimenta producynta jak z koziej d.... trumba ty jeszcze raz napisze na moigo dostawcy najlipszego to do czorta z tobum a tfu ....
-
finestra xyz
- Czytelnik

To dla tego gościa normalne - ubliżanie ,określenia nie ładne.
Aluplastowiec ,może myśli ,że to zabawne jest a to prostackie bardzo
Aluplastowiec ,może myśli ,że to zabawne jest a to prostackie bardzo