opłacalnosc alu
opłacalnosc alu
Witam!
Chce poszerzyc dzialalnosc i otworzyc produkcje Aluminum (Drzwi, przeszklenia, fasady itp.), w zwiazku z tym pytanie- czy to sie opłaca w tym momencie?
Jaki jest koszt wyprodukowania np. drzwi alu 1000x 2100 (alu cieple), jaka marże mozna na to na narzucic?.
Pozdrawiam!
Chce poszerzyc dzialalnosc i otworzyc produkcje Aluminum (Drzwi, przeszklenia, fasady itp.), w zwiazku z tym pytanie- czy to sie opłaca w tym momencie?
Jaki jest koszt wyprodukowania np. drzwi alu 1000x 2100 (alu cieple), jaka marże mozna na to na narzucic?.
Pozdrawiam!
-
ale ja sie nie znam
- Małomówny

Re: opłacalnosc alu
opłacalnośc z roku na rok spada międzyinnymi dlatego, że za tą specyficzną branżę wzięli się słynni szpece od marketingu polegającego na ciągłym obniżaniu cen tzn producenci PVC...jeżeli nie masz doświadczenia w produkcji alu zapomnij o swoim pomyśle jak najszybciej a kasę zainwestuj w coś innego...
witam ponownie!
Jezeli chodzi o doswiadczenie w produkcji ALU to mam bardzo duze, prowadze tez firme montazowa, wspolpracuje z producentami okien PCV
Jezeli chodzi o doswiadczenie w produkcji ALU to mam bardzo duze, prowadze tez firme montazowa, wspolpracuje z producentami okien PCV
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
No to jak masz doświadczenie w produkcji ślusarki aluminiowej, to proszę powiedz, skąd takie śmieszne pytanie o jej opłacalność?
Produkuję PVC i Alu. W porównaniu z Alu, produkcja PVC to "pikuś". A o fasadach już nie wspomnę.
Pozdro.
Produkuję PVC i Alu. W porównaniu z Alu, produkcja PVC to "pikuś". A o fasadach już nie wspomnę.
Pozdro.
Jak masz doświadczenie i mamonę to atakuj - tylko z głową.
e-mail: [email protected]