Życzenia Noworoczne 2010
Życzenia Noworoczne 2010
Zazwyczaj w dniu dzisiejszym wszyscy robią podsumowania mijającego roku .
Ja osobiście chciałbym podziękować Wszystkim moim przyjaciołom , znajomym , współpracującym ze mną i konkurentom za owocny mijający rok i życzyć abyśmy w przyszłym roku byli dla siebie bardziej mili , uprzejmi i serdeczni .
Pozdrawiam i do zobaczenia na Budmie na obiecanym spotkaniu .
Do siego roku.
Ja osobiście chciałbym podziękować Wszystkim moim przyjaciołom , znajomym , współpracującym ze mną i konkurentom za owocny mijający rok i życzyć abyśmy w przyszłym roku byli dla siebie bardziej mili , uprzejmi i serdeczni .
Pozdrawiam i do zobaczenia na Budmie na obiecanym spotkaniu .
Do siego roku.
Re: Życzenia Noworoczne 2010
I ja się przyłączam 
Życzę... nam Branżowcom, rozwijania swoich kompetencji, mądrego inwestowania w firmy, Siebie, Ludzi... tak, aby napięcie towarzyszące nam w związku z pracą było jak najniższe, ale dalej kręciło
. No i zdrówka, bo bez tego nic nie działa...
Co do spotkania, to na uczestników czekać będziemy My - Redakcja i ciekawa niespodzianka
(przed Budmą odezwę się do każdego)
Słowo "ciekawa" oczywiście wiąże się z pewną dozą... hehe napięcia
Do zobaczenia i usłyszenia w przyszłym roku!
Red. naczelny http://www.oknonet.pl - w imieniu swoim i całej 16-to osobowej redakcji
Andrzej Kubicki
Życzę... nam Branżowcom, rozwijania swoich kompetencji, mądrego inwestowania w firmy, Siebie, Ludzi... tak, aby napięcie towarzyszące nam w związku z pracą było jak najniższe, ale dalej kręciło
Co do spotkania, to na uczestników czekać będziemy My - Redakcja i ciekawa niespodzianka
Słowo "ciekawa" oczywiście wiąże się z pewną dozą... hehe napięcia
Do zobaczenia i usłyszenia w przyszłym roku!
Red. naczelny http://www.oknonet.pl - w imieniu swoim i całej 16-to osobowej redakcji
Andrzej Kubicki
Po takich hm.....wyczerpujących życzeniach pozostaje się tylko dołączyć.Oby rok 2010 dał wszystkim stabilizację w biznesie, osiągnięcie wyznaczonych celów.
Sukcesów dla Każdego , a w życiu prywatnym, osobistym ? Hm .............dużo radości, spokoju, szczęścia.
Ostatnia rzecz - ZDROWIA !!!( i ta chyba najważniejsza)
Sukcesów dla Każdego , a w życiu prywatnym, osobistym ? Hm .............dużo radości, spokoju, szczęścia.
Ostatnia rzecz - ZDROWIA !!!( i ta chyba najważniejsza)
Hej - jo dziś sprzedoł 32 łokna z zakładu.
Psysły klijenty i muwiom ze im zimno.
Wstawajta do roboty
Hej
Wstawajta do roboty
Hej
-
finestra xyz
- Czytelnik

Post chyba nie na temat...ale to w tym przypadku raczej normalne.Spahis pisze:Hej - jo dziś sprzedoł 32 łokna z zakładu.
Wstawajta do roboty
Hej
Widzisz Spahis ...jak wszyscy mają zamknięte to i Tobie idzie ....
Wniosek jest jeden ....otwieraj w niedziele i święta.
Hejacha biznesmacha
Jo juz spsedoł 600 łokien a to dopiro pirwsy tydzień 2010,
a wy mata sukcesa ?
nie mata - jo zabierom wom kliejntow
jo jest najtanszy i mom najlepso kłalite
róbta jak ja a bedzieta bogate
P.S. jo mieskom tera z dwoma dziołchami a was nie stać na jedno - poprawta sie.
leta se z nimi do meksyko, do akapulko na 14 dnia. jak wruco to wom napise jak bylo - ptysiaki
Jo juz spsedoł 600 łokien a to dopiro pirwsy tydzień 2010,
a wy mata sukcesa ?
nie mata - jo zabierom wom kliejntow
jo jest najtanszy i mom najlepso kłalite
róbta jak ja a bedzieta bogate
P.S. jo mieskom tera z dwoma dziołchami a was nie stać na jedno - poprawta sie.
leta se z nimi do meksyko, do akapulko na 14 dnia. jak wruco to wom napise jak bylo - ptysiaki
Zmień plany Spahis, akapulko całe we śniegu, właśnie wróciłem z tamtąd, proponuję Wietnam. 
-
finestra xyz
- Czytelnik

Spahis,podróże...podróżami,dziewczyny ....dziewczynami,pamiętaj jednak zabrać przekroje okienek....może filie w Mexico otworzysz?
Chciałoby się powiedzieć ....Spahis podbija Amerykę-tą biedniejszą,ale zawsze....
Chciałoby się powiedzieć ....Spahis podbija Amerykę-tą biedniejszą,ale zawsze....
Ostatnio zmieniony pn sty 11, 2010 10:56 am przez finestra xyz, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, tak Spahis weź jakiś wzornik zapewne tam też uda Ci się opylić pare okienek 
pozdro
Wszystkiego naj Naj , powodzenia w Biznesie dla Wszystkich !!!