Pytam o te firmy bo inwestor, którego miałem okazją poznać i będę najprawdopodobniej wykonywał inwestycję dla niego jest zainteresowany wyrobami tych firm. Nie wiem czemu - jego sprawa. Niestety ja nie mogę się w tym temacie wypowiedzieć bo nie miałem z nimi doczynienia więc proszę Was o opinię. Wiem, że obaj producenci robią na VECE.
Prosiłbymo porównanie:
JAKOŚCIOWE?
CENOWE?
JAKA TO PÓŁKA OKIEN?
ZA ILE NA OBECNĄ CHWILĘ KUPIĘ U NICH np. O36 BIAŁE, w PERFECTLINE.?
JAKIE STOSUJĄ DOPŁATY DO KOLORÓW?
Jeżeli nie chcecie pisać oficjalnie to proszę na priv.
Wspomniał też o firmie BAJCAR. Tu też nie mogłem nic powiedzieć w temacie, ale jak wiecie coś o tej firmie to też piszcie. Jak np. ma się BAJCAR do tych wymienionych wyżej.
Informacje przydadzą się nie tylko mi ale innym ludziom odwiedzającymi to forum i zainteresowanym tymi producentami.
DAKO, VETREX a może BAJCAR
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

DAKO, VETREX a może BAJCAR
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
Re: DAKO, VETREX a może BAJCAR
Ja brałbym VEKĘ , od którego producenta (DAKO,VETREX) to Twój wybór, odradzam ,,bezołowiowe,, produkty Profine (BAJCAR) np. Trocala , to odchudzone i niedopracowane systemy , będziesz miał tylko problemy ..... no chyba że do okien piwnicznych

-
Dealer2007
- Małomówny

Re: DAKO, VETREX a może BAJCAR
Je współpracuję z Vetrex-em już kilka lat, i jestem zadowolony. Słyszałem również dobre opinie o Dako. Produkt w zasadzie ten sam pozostaje kwestia jakości i wyposażenia w standardzie. Najprościej chyba będzie skontaktować się z przedstawicielem.
Powodzenia w inwestycji...
A propos Vetrex wystawił ładne stoisko na Budmie 2010, byłem widziałem nono!!
Pozdrawiam
Powodzenia w inwestycji...
A propos Vetrex wystawił ładne stoisko na Budmie 2010, byłem widziałem nono!!
Pozdrawiam