okna lakierowane

Awatar użytkownika
krakus
Rozgadany
Rozgadany

okna lakierowane

Post autor: krakus »

firma z która współpracuje powoli wprowadza na rynek okna lakierowane ,cenowo wypadają nawet atrakcyjnie .czy mieliście już z takimi oknami do czynienia ? proszę o opinie
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.

oknoAD

Kuba N.
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: okna lakierowane

Post autor: Kuba N. »

Już dawno miałem z takimi oknami do czynienia. Tu malowanie musi być wykonane bez zarzutu bo w przeciwnym razie nabawisz się sporo problemów. Po prostu lakiernia musi wykonać tą robotę perfekcyjnie i wtedy będzie OK.
wojtys
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: wojtys »

technologi dostępna na rynku od wielu lat, wyprodukowaliśmy i sprzedaliśmy tego bardzo dużo (od zamówień indywidualnych po obiekty w lakierze perłowym),gwarancja na powłokę 5 lat.
Pozdrawiam Wojtys
pphu dekar
Małomówny
Małomówny

Post autor: pphu dekar »

Witam
okna lakierowane można montować, jak koledzy wyżej wspominali dużo zależy od lakierni, jak powłoka jest dobrze położona to nie ma kłopotów. Robiłem kilkanaście robót i nie miałem kłopotów technicznych, raz się zdarzyło że na jednej budowie były 2 odcienie i trzeba było przemalowywać.
pozdrawiam
Waldek
Kuba N.
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Kuba N. »

No właśnie jak to z lakierowaniem. Najlepiej wykonywać kompleksowo elewacjami i zamawiać okna jednorazowo a nie partiami poto żeby było jedno malowanie wtedy kolor nie będzie się różnić. Tak bywa w lakierach, że dziś jeden odcień a za 6 miesięcy jest minimalna różnica choć nie musi jej być - to nie regóła. Jeżeli okna się różnią niewiele odcieniem to na innychn elewacjach będzie to niezauważalne.
ODPOWIEDZ