Tras; Oknoplast; Oknoplus - nowe ceny?
-
Gość
Tras; Oknoplast; Oknoplus - nowe ceny?
Potrzebuję informacji! Jeżeli się nie mylę krakowskie firmy podniosły znacznie ceny - mam cennik Trasa i Oknoplusa, słyszałem też o Oknoplaście. Czy ktoś wie od kiedy i o ile? czy to koniec rabatów? zmiany w ofercie?
-
Gość
Re: Tras; Oknoplast; Oknoplus - nowe ceny?
Anonymous pisze:Potrzebuję informacji! Jeżeli się nie mylę krakowskie firmy podniosły znacznie ceny - mam cennik Trasa i Oknoplusa, słyszałem też o Oknoplaście. Czy ktoś wie od kiedy i o ile? czy to koniec rabatów? zmiany w ofercie?
SZYBKA REAKCJA ...BRAWO. KRAKOWSKIE FIRMY PODNIOSŁY CENY JAKIEŚ PÓŁ ROKU TEMU, A OKNOPLUS CHYBA JESIENIĄ 2002R. GRATULUJE REFLEKSU I POZDRAWIAM A.P.
-
Gość
-
Realista
Oknoplast jest wielki? To są wielcy, ale bajeranci, szkoda gadać...Anonymous pisze:Anonymous pisze:Ale coś słyszałem od sprzedawców oknoplusa i oknoplastu że myślą o podwyższeniu cen.
ZMIEŃ INFORMATORÓW ... OKNOPLUS NP. OBNIŻYŁ CENY OKIEN NIETYPOWYCH OK. 8% OD 1 LIPCA 2003R. I TO NIE RABATEM ALE CENNIKOWO POZOSTAWIAJĄC DOTYCHCZASOWE UPUSTY...A OKNOPLAST... JEST WIELKI. A.P.
-
Gość
-
Umberto
Błąd
Tras obniżył ceny w stosunku do tych z początku roku '03 o jakieś 10%. Ale i tak są za drogie w stosunku do jakości tych wyrobów. Mam na myśli wykonanie (a raczej spieprzenie) wyrobu. Założenia teoretyczne okien w tym systemie i samego systemu są dobre. Teoria rozmija się z praktyką. Nowe okna (zwłaszcza te z magazynu) wyglądają jakby już były gdzieś zamontowane. Podrapane, porysowane, pokrzywione, poobijane, brudneAnonymous pisze:Jest tak:
1. Tras bez zmian cenowych.
a do tego: za krótkie listwy przyszybowe, za krótkie uszczelki, nie przykręcone okucia, źle podkładkowane szyby. Ehhh...
-
KTOS
-
Gość
zaden szturm i pewnie policzyli dobrze. 5-cio komorowka jest tak chuda, ze pewnie jest w niej tyle samo pcw co w softline 3- komorowym. To i czemu PERFECT LINE mialby byc drozszy od SOFTLINE??KTOS pisze:ZA TO SŁYSZAŁEM ZE BROKAT SPRZEDAJE VEKE PROFIL PIECIOKOMOROWY W CENIE TRZYKOMOROWEGO. NIE CHCE MI SIE WIERZYC ZE COS ZLE PRZELICZYLI. TO CHYBA JAKIS SZTURM.
-
SKUTER
-
Gość
KTURE FIRMY SPEŁNIAJĄ TE NORMY WEDŁUG CIEBIE.SKUTER pisze:...odległość między ryflami wewnątrz profila musi być min. 3 mm aby miało sens zwiększanie ilości komór w kierunku większej ciepłochronności tegoż profila. Generalnie na terenie Polski jest niewiele profili spełniających tę normę. Cyfry rzutują na końcowy produkt w Fabrykach Okien.
JEŚLI PISZESZ ŻE W POLSCE JEST NIEWIELE FIRM SPEŁNIAJĄCYCH TE NORMY TO JE WYMIEŃ....A.P.
-
Gość