Co było godnego uwagi
XVII TARGI INTERBUD, Łódź 2010
XVII TARGI INTERBUD, Łódź 2010
Co powiecie o targach
Co było godnego uwagi
Co było godnego uwagi
e-mail: [email protected]
Re: XVII TARGI INTERBUD, Łódź 2010
Ponoć było mało wystawców.
wystawców było jak zwykle sporo natomiast odniosłem wrażenie, ze czołowych graczy było o wiele mniej niż w ubiegłym roku. Wystawiało się sporo firm budowlanych z ofertą wykonawczą na budownictwo energooszczędne. Oczywiście był ulubieniec łódzkiego rynku stolarki otworowej, firma PETECKI
, który mocno skorzystał na nieobecności konkurencji- sam widziałem kolejki Klientów indywidualnych z projektami domów po wycene okien.
jawaryn 
Jeżeli chodzi o okna PCV to już w ubiegłym roku było niewielu dostawców...
Firma Petecki otrzymała "Złoty Kask" za drzwi wejściowe PCV do budownictwa pasywnego
Tak jak napisał KNMTG zainteresowanie Naszym stoiskiem było spore, mamy nadzieję, że podobnie jak w poprzednich latach będzie to miało odzwierciedlenie w zamówieniach.
Firma Petecki otrzymała "Złoty Kask" za drzwi wejściowe PCV do budownictwa pasywnego
Tak jak napisał KNMTG zainteresowanie Naszym stoiskiem było spore, mamy nadzieję, że podobnie jak w poprzednich latach będzie to miało odzwierciedlenie w zamówieniach.
Pozdrawiam Wojtys
No właśnie ja byłem, ale pytam o odczucia innych zwiedzających stoiska ze stolarką otworową.wojtys pisze:A nie byłeś??
e-mail: [email protected]
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Byłem i było normalnie. Nic nie błyszczało.
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
- uKrawczyka
- Profesjonalista

- Kontakt: