Co Wy na to?

Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Co Wy na to?

Post autor: RRQ »

Dwa razy koła nie wymyślisz...

oknoAD

robol71
Czytelnik
Czytelnik

Re: Co Wy na to?

Post autor: robol71 »

Ja dokładam jeszcze grzejniki ,podłogi i generalne sprzątanie po budowie.Kto da więcej
meraś
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: meraś »

no nic... pytanie jest jedno. Po jakich cenach należy nabyc te okna ? ;)
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Szerszel »

Nie ważne po jakich cenach , ważne kto za nią tak naprawdę płaci , czy nie przypadkiem dalerzy Dako zrzucają się na ten bonus dla klienta ?
Kuba N.
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Kuba N. »

Ja do okien energooszczędnych do całego domku mogę dać jakieś auto.
anko
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: anko »

Szerszel pisze:Nie ważne po jakich cenach , ważne kto za nią tak naprawdę płaci , czy nie przypadkiem dalerzy Dako zrzucają się na ten bonus dla klienta ?
Znajdź dzisiaj dealera, który do czegokolwiek się dołoży - a będziesz bogaty !!

Pliszka
Fachowiec
Fachowiec

Post autor: Pliszka »

Temat juz wczesniej poruszany. Jak napisałem że to :chora" promocja, to mi sie dostało od innych ...

Wracajac do wątku. To promocja obejmująca zakup okien w konkretnym Profilu ... za cenę netto 10.000 PLN. Wtedy brama o dwóch wymiarach typowych do wyboru Gratis. Brama ma wartośc podobno około 2500 zł netto.

Promocja jest według mnie "chora", bo jak w innym temacie nadmieniłem, wartość 2500 zł jest dwudzieto pięcio procentowa marzą np. z wartosci 10.000 zł.

Jak rozumiem, to Producent "dokłada" gratis Klientowi te bramę, bo nie wydaje mi sie, aby Dealer był wstanie sprzedac te okna na wiekszej marzy niz 25%, aby dając brame gratis nie dołozył do interesu.

Z drugiej strony jest tu kilku Producentów okien, więc ich wypowiedzi najbardziej wiarygodnie dadzą nam jakiś pogląd na sprawę. Czy taka "super Promocja" w aspekcie ekonomicznym ma sens. Możw i ma - jak ktos to Wszystkim wyjasni, to przynajmniej bedą konkrety a nie domysły.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Richie
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: Richie »

..ee tam, wystarczy że "typowa brama garażowa" dodawana w promocji będzie miała szerokość 1 metra i musi być obowiązkowo zamontowana. :D . Kto skorzysta z promocji ? A efekt marketingowy jest..
ODPOWIEDZ