Sożal

Awatar użytkownika
POGROMCA OSZUSTÓW
Profesjonalista
Profesjonalista

Sożal

Post autor: POGROMCA OSZUSTÓW »

Co się musi dziać, że producent "Sożal" od razu szuka przestawicieli we wszystkich woj. Zmiana kadry na nowy-lepszy model :?:
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ

oknoAD

kosztorysant
Czytelnik
Czytelnik

Re: Sożal

Post autor: kosztorysant »

Nic się nie stało. Oni dają takie ogłoszenie co parę miesięcy.Znajdują jakiś desperatów którzy swoimi samochodami za własna kasę przemierzają Polskę z ich ofertą.Mamieni są obietnicami iż po okresie próbnym dostaną samochód służbowy.Delikwent taki znajdzie paru odbiorców to czas zmienic go na nowego bo on chce samochód firmowy.I jeszcze jakąś prowizję od sprzedanych okien.Lepiej wziąśc nowego frajera i w ramach obowiązków służbowych obsługuje już pozyskanych klientów a prowizja zostaje w kieszeni szefa.I co kilka miesięcy następny frajer na przemiał.
Awatar użytkownika
ekojubra
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: ekojubra »

Potwierdzam opinię "kosztorysanta".
Moja prośba o bliższą i konkretną informację doczekała się odpowiedzi z zaznaczeniem, że w załączniku do maila znajduje się materiał ściśle tajny (będący chronioną informacją firmy). Moje wielkie zdziwienie nastąpiło gdy chcąc zapoznać się z tym "poufnym" materiałem - otrzymałem załącznik w postaci "figi czyli NIC !!!".
Bez tworzenia "branżowego piekiełka" namawiam do zwalczania oszustów (udokumentowanych).
josek73
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: josek73 »

kosztorysant pisze:Nic się nie stało. Oni dają takie ogłoszenie co parę miesięcy.Znajdują jakiś desperatów którzy swoimi samochodami za własna kasę przemierzają Polskę z ich ofertą.Mamieni są obietnicami iż po okresie próbnym dostaną samochód służbowy.Delikwent taki znajdzie paru odbiorców to czas zmienic go na nowego bo on chce samochód firmowy.I jeszcze jakąś prowizję od sprzedanych okien.Lepiej wziąśc nowego frajera i w ramach obowiązków służbowych obsługuje już pozyskanych klientów a prowizja zostaje w kieszeni szefa.I co kilka miesięcy następny frajer na przemiał.
A TERAZ WYPOWIEDŹ Z WĄTKU : DOBROPLAST FIRMA NR 1
Witam.

Zajmuję się kosztorysowaniem robót budowlanych tzw. inwestycji.Coraz częściej inwestorzy wymagają właśnie tego producenta.Podejrzewam iż spowodowane to jest
wysoką jakością produktów oferowanych przez ich firmę.Oferta tego producenta po bliższym zapoznaniu wygląda imponująco:
- wysokiej jakości okna PCV - WERSJA EUROPEJSKA
-okna w stylu angielskim, czyli otwierane na zewnątrz – Casement
-okna dachowe
Pokażcie mi drugiego producenta który zajmuję się bezpośrednio produkcją profili .pakietów szybowych oraz gotowych okien w tym zakresie.Pozwala im to na kontrolowanie każdego elementu użytego do produkcji okna co przekłada się na wysoka jakość oferowanych produktów.

DALEJ W TEMACIE JAKOŚĆ OKIEN PCV - REKORD ŚWIATA (dalej dotyczy dobroplastu)

Klient zamówił na pewno dwa okna o takich samych wymiarach i podziałach . W jednym z nich kazał obniżyć klamki. Montażyści po zamontowaniu zamienili skrzydła .Zrobili zdjęcie i piszą jakie to dziadoskie okna robią.Jak by tak było to nikt by nie kupował tych okien.A tu co roku firma zwiększa produkcję.

Zmienił/a byś chociaż nick.

Twoje wypowiedzi w tym i innych tematach uważam za żenujące (co najmniej) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ