Stolarka drewno-alu

cad
Czytelnik
Czytelnik

Stolarka drewno-alu

Post autor: cad »

Witam szanowne forum;

czy zauważyliście wzrost zainteresowania inwestorów i klientów indywidualnych stolarką drewniano-aluminiową?

Można to zauważyć na przykładzie systemodawców takich jak Gutmman czy Aluron które wraz ze wzrostem zainteresowania rozszerzają swoją ofertę o kolejne systemy.

Można również zauważyć że wiedza klientów w tej kwestii wyprzedza niektórych producentów stolarki :(

oknoAD

josek73
Rozgadany
Rozgadany

Re: Stolarka drewno-alu

Post autor: josek73 »

cad pisze:Witam szanowne forum;

czy zauważyliście wzrost zainteresowania inwestorów i klientów indywidualnych stolarką drewniano-aluminiową?

Można to zauważyć na przykładzie systemodawców takich jak Gutmman czy Aluron które wraz ze wzrostem zainteresowania rozszerzają swoją ofertę o kolejne systemy.

Można również zauważyć że wiedza klientów w tej kwestii wyprzedza niektórych producentów stolarki :(
ZAUWAŻAM, ŻE KTOŚ ZAUWAŻYŁ, ŻE NIE ZAUWAŻONO WZROSTU ZAINTERESOWANIA NA COŚ CO POWINNO BYĆ ZAUWAŻONE, A CO ZAUWAŻYLI KLIENCI INDYWIDUALNI ORAZ ZAUWAŻYŁ ZAUWAŻALSKI CAD.
CZY KTOŚ INNY ZAUWAŻYŁ TAK ZAUWAŻALNE ZAUWAŻENIE PRZEZ ZAUWAŻALSKICH INWESTORÓW I KLIENTÓW W/W OKIEN ORAZ ICH NOWYMI SYSTEMAMI.
ZAUWAŻAM, ŻE TO JAKAŚ ZAUWAŻALNA KRYPTOREKLAMA. ALE MOGĘ SIĘ MYLIĆ.
cad
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: cad »

Przepraszam za moją wypowiedz, myślałem że to jest forum branży okiennej (bardziej bym się przyłożył i zwrócił uwagę na składnie itd.), a tu się polonista trafił :), jak z wiedzą techniczną :)
norbert_o
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: norbert_o »

Cad ma rację z roku na rok zainteresowanie stolarką drewno-alu wzrasta i to w zawrotnym tempie ...
Kuba N.
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: Kuba N. »

Życzę każdemu aby montował takie okna bo to piękna sprawa a minusem jest to, że jest to produkt dla ludzi mających sporo kasy.
ODPOWIEDZ