termin realizacji
-
HUgo
termin realizacji
Proszę o komantarz dotyczący terminu realizacji na okna typowe i nie typowe.
Jezli oczywiscie ktoś może podzielić sie wlasnymi doświadczeniami.
Niechetnie widziane posty o treści nie związanej z tematem i proszę o przewagę formy nad treścią zwłaszcza co bardziej dowcipnych autorów.
z poważaniem
HUgo Jan
Niechetnie widziane posty o treści nie związanej z tematem i proszę o przewagę formy nad treścią zwłaszcza co bardziej dowcipnych autorów.
z poważaniem
HUgo Jan
-
Gość
-
mirek
Re: termin realizacji
nie wiem po co ci komentarz do terminow produkcji okien ( realizacji)HUgo pisze:Proszę o komantarz dotyczący terminu realizacji na okna typowe i nie typowe.
z poważaniem
HUgo Jan
jesli chcesz okna w ciagu 3-4 dni to tylko drutex s.a. wbrew roznym komentarza na forum terminy maja nie do pobicia.
pozdrawiam
p.s. mam nadzieje ze bylo na temat
-
Gość
-
Gość
święta racja Mirku,
wysyłam zamówienie w sobotę a we wtorek rano mam okna typowe, nietypowe, białe i korowe(jeśli tylko mają stan a raczej zawsze mają),
jeszcze się taki nie urodził ze składających mi oferty współpracy, który by się zbliżył do takich warunków,
oto moje doświadczenia Panie Hugo,
pozdrawiam
wysyłam zamówienie w sobotę a we wtorek rano mam okna typowe, nietypowe, białe i korowe(jeśli tylko mają stan a raczej zawsze mają),
jeszcze się taki nie urodził ze składających mi oferty współpracy, który by się zbliżył do takich warunków,
oto moje doświadczenia Panie Hugo,
pozdrawiam
-
GOŚĆ 3
PANOWIE OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!!
PRZECIEŻ TO FORUM STAŁO SIĘ "TUBĄ PROPAGANDOWĄ KILKU FIRM"
PODAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE , OCZERNIA KONKURENCJĘ I WYMYŚLA CO CHWILĘ " PSEUDO RANKINGI!!! " MAJĄCE OCZYWIŚCIE POKAZAĆ "PSEUDO LIDERÓW " - A GDZIE MERYTORYCZNA DYSKUSJA NAD RZECZYWISTYMI PROBLEMAMI ZARÓWNO BRANŻY JAK I POSZCZEGÓLNYCH PRODUCENTÓW.
PODAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE , OCZERNIA KONKURENCJĘ I WYMYŚLA CO CHWILĘ " PSEUDO RANKINGI!!! " MAJĄCE OCZYWIŚCIE POKAZAĆ "PSEUDO LIDERÓW " - A GDZIE MERYTORYCZNA DYSKUSJA NAD RZECZYWISTYMI PROBLEMAMI ZARÓWNO BRANŻY JAK I POSZCZEGÓLNYCH PRODUCENTÓW.
-
czmirek
prosze mi pokazac w ktorym miejscu mojej wypowiedzi oczernilem kogokolwiek, gdzie jest ta tuba, informacja jest prawdziwa zamow a sie przekonasz, pytanie bylo terminy i na temat napisalem . moze masz jakis ciekawy problem to napisz.GOŚĆ 3 pisze:PANOWIE OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!!
pozdrawiam gosciu 3
-
Gość
A nie uważacie, że ważniejsze od samego terminu wykonania (czasu oczekiwania) jest jego dotrzymywanie przez dostawcę???
A tu ktoś robi kryptoreklamę drutą pisząc przy tym:
Pisząc to mam nadzieję wywołać dyskusję, w której wypowiedzą się nie tylko ci, którzy sprzedają o34 po 500zł z terminem 5 dni
A tu ktoś robi kryptoreklamę drutą pisząc przy tym:
A jak nie mają??? To jak podpisać umowę z klientem: "Termin realizacji 5 dni albo nie wiadomo ile dłużej jak druty nie mają stanów"? Bez żartów... Ja już woję czekać 3 tygodnie ale wiedzieć, że mogę z klintem podpisać umowę i się z niej wywiązać...jeśli tylko mają stan
Pisząc to mam nadzieję wywołać dyskusję, w której wypowiedzą się nie tylko ci, którzy sprzedają o34 po 500zł z terminem 5 dni
-
Gość
To przykre ale jak jesteś taki niereformowalny to nawet dostawa koloru w nietypówce w ciągu 3 dni Cię nie wyleczy,Anonymous pisze:A nie uważacie, że ważniejsze od samego terminu wykonania (czasu oczekiwania) jest jego dotrzymywanie przez dostawcę???
A tu ktoś robi kryptoreklamę drutą pisząc przy tym:A jak nie mają??? To jak podpisać umowę z klientem: "Termin realizacji 5 dni albo nie wiadomo ile dłużej jak druty nie mają stanów"? Bez żartów... Ja już woję czekać 3 tygodnie ale wiedzieć, że mogę z klintem podpisać umowę i się z niej wywiązać...jeśli tylko mają stan
pozdrowionka