termin realizacji

HUgo

termin realizacji

Post autor: HUgo »

Proszę o komantarz dotyczący terminu realizacji na okna typowe i nie typowe.
Jezli oczywiscie ktoś może podzielić sie wlasnymi doświadczeniami.

Niechetnie widziane posty o treści nie związanej z tematem i proszę o przewagę formy nad treścią zwłaszcza co bardziej dowcipnych autorów.

z poważaniem
HUgo Jan

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

Co to są okna nietypowe. Czyżby z wodotryskiem i w ciapki???
A co to są typowe. Podaj szczegóły
mirek

Re: termin realizacji

Post autor: mirek »

HUgo pisze:Proszę o komantarz dotyczący terminu realizacji na okna typowe i nie typowe.
Jezli oczywiscie ktoś może podzielić sie wlasnymi doświadczeniami.

Niechetnie widziane posty o treści nie związanej z tematem i proszę o przewagę formy nad treścią zwłaszcza co bardziej dowcipnych autorów.

z poważaniem
HUgo Jan
nie wiem po co ci komentarz do terminow produkcji okien ( realizacji)
jesli chcesz okna w ciagu 3-4 dni to tylko drutex s.a. wbrew roznym komentarza na forum terminy maja nie do pobicia.
pozdrawiam
p.s. mam nadzieje ze bylo na temat
Gość

A jakie znaczenie ma termin??? Jak kilent wie GDZIE i PO CO przyszedł do poczeka spokojnie 4 tygodnie... Chyba, że boi się, że firma się z kasą zwinie...
Gość

święta racja Mirku,
wysyłam zamówienie w sobotę a we wtorek rano mam okna typowe, nietypowe, białe i korowe(jeśli tylko mają stan a raczej zawsze mają),
jeszcze się taki nie urodził ze składających mi oferty współpracy, który by się zbliżył do takich warunków,
oto moje doświadczenia Panie Hugo,
pozdrawiam
GOŚĆ 3

Post autor: GOŚĆ 3 »

PANOWIE OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!!

PRZECIEŻ TO FORUM STAŁO SIĘ "TUBĄ PROPAGANDOWĄ KILKU FIRM"
PODAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE , OCZERNIA KONKURENCJĘ I WYMYŚLA CO CHWILĘ " PSEUDO RANKINGI!!! " MAJĄCE OCZYWIŚCIE POKAZAĆ "PSEUDO LIDERÓW " - A GDZIE MERYTORYCZNA DYSKUSJA NAD RZECZYWISTYMI PROBLEMAMI ZARÓWNO BRANŻY JAK I POSZCZEGÓLNYCH PRODUCENTÓW.

czmirek

Post autor: czmirek »

GOŚĆ 3 pisze:PANOWIE OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!!

PRZECIEŻ TO FORUM STAŁO SIĘ "TUBĄ PROPAGANDOWĄ KILKU FIRM"
PODAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE , OCZERNIA KONKURENCJĘ I WYMYŚLA CO CHWILĘ " PSEUDO RANKINGI!!! " MAJĄCE OCZYWIŚCIE POKAZAĆ "PSEUDO LIDERÓW " - A GDZIE MERYTORYCZNA DYSKUSJA NAD RZECZYWISTYMI PROBLEMAMI ZARÓWNO BRANŻY JAK I POSZCZEGÓLNYCH PRODUCENTÓW.
prosze mi pokazac w ktorym miejscu mojej wypowiedzi oczernilem kogokolwiek, gdzie jest ta tuba, informacja jest prawdziwa zamow a sie przekonasz, pytanie bylo terminy i na temat napisalem . moze masz jakis ciekawy problem to napisz.
pozdrawiam gosciu 3
Gość

A nie uważacie, że ważniejsze od samego terminu wykonania (czasu oczekiwania) jest jego dotrzymywanie przez dostawcę???
A tu ktoś robi kryptoreklamę drutą pisząc przy tym:
jeśli tylko mają stan
A jak nie mają??? To jak podpisać umowę z klientem: "Termin realizacji 5 dni albo nie wiadomo ile dłużej jak druty nie mają stanów"? Bez żartów... Ja już woję czekać 3 tygodnie ale wiedzieć, że mogę z klintem podpisać umowę i się z niej wywiązać...

Pisząc to mam nadzieję wywołać dyskusję, w której wypowiedzą się nie tylko ci, którzy sprzedają o34 po 500zł z terminem 5 dni :wink:
Gość

Anonymous pisze:A nie uważacie, że ważniejsze od samego terminu wykonania (czasu oczekiwania) jest jego dotrzymywanie przez dostawcę???
A tu ktoś robi kryptoreklamę drutą pisząc przy tym:
jeśli tylko mają stan
A jak nie mają??? To jak podpisać umowę z klientem: "Termin realizacji 5 dni albo nie wiadomo ile dłużej jak druty nie mają stanów"? Bez żartów... Ja już woję czekać 3 tygodnie ale wiedzieć, że mogę z klintem podpisać umowę i się z niej wywiązać...

Pisząc to mam nadzieję wywołać dyskusję, w której wypowiedzą się nie tylko ci, którzy sprzedają o34 po 500zł z terminem 5 dni :wink:
To przykre ale jak jesteś taki niereformowalny to nawet dostawa koloru w nietypówce w ciągu 3 dni Cię nie wyleczy,
pozdrowionka
ODPOWIEDZ