wspierajmy iniciatywy młodych :-D
-
Gość
wspierajmy iniciatywy młodych :-D
... gdyby znalazł sie ktos, kto popierałby młodych przedsiębiorców to zapraszam do współpracy. Jestem studentem PŁ i postanowiłem powoli działac na własne konto. Jestem fabrycznym dilerem okuć fabryki w Złotowie (FEWB). Generalnie jestem skromny, ale w tym przypadku nie wypada mi nie powiedzieć, że jestem jednym z lepiej zapowiadających sie dilerów, który może zapewnić spore dostawy. Dlatego też, jak już wspomniałem, zapraszam do współpracy wszystkich zainteresowanych, a w szczegółności tych, którzy są w stanie poprzeć iniciatywę młodego przedsiębiorcy powoli wdzierającego sie na szczelny rynek okuć.
kontakt: 603959555
Pozdraiwam
Pozdraiwam
-
łowca talentów
Re: wspierajmy iniciatywy młodych :-D
Anonymous pisze:... gdyby znalazł sie ktos, kto popierałby młodych przedsiębiorców to zapraszam do współpracy. Jestem studentem PŁ i postanowiłem powoli działac na własne konto. Jestem fabrycznym dilerem okuć fabryki w Złotowie (FEWB). Generalnie jestem skromny, ale w tym przypadku nie wypada mi nie powiedzieć, że jestem jednym z lepiej zapowiadających sie dilerów, który może zapewnić spore dostawy. Dlatego też, jak już wspomniałem, zapraszam do współpracy wszystkich zainteresowanych, a w szczegółności tych, którzy są w stanie poprzeć iniciatywę młodego przedsiębiorcy powoli wdzierającego sie na szczelny rynek okuć.
Pozdraiwam
Stary oddzwoń pilnie jeszcze trwa nabur do "baru" , poszukiwane talenty
-
Gość
-
HUgo
Anonymous pisze:ale nie za bardzo wiem o co chodzi???? cos zle robie??? prosze uswiadomic "mlodego" co jest nie tak.
Jeżeli zechce Pan zasięgnąc informacji ( wracam do Pana pytania ) co i jak proszę o kontakt 0-604 239 878. Nie podaje na forum tel. stacjonarnego z prostej przyczyny, widać po jakości zapisów że przed monitorami zasiadają niestety rownież ludzie mało poważni.
Z przyjemnością z Panem pogawędzę .
-
Gość