EKO-OKNA NA ALUPLAST
EKO-OKNA NA ALUPLAST
WITAM
Eko-Okna zmieniają głównego dostawce profili z Gealana na Aluplasta- co tam się dzieje, ruchy są ciągłe jak sobie Gealan pozwolił zabrać największego odbiorce na rynku polskim?
Eko-Okna zmieniają głównego dostawce profili z Gealana na Aluplasta- co tam się dzieje, ruchy są ciągłe jak sobie Gealan pozwolił zabrać największego odbiorce na rynku polskim?
Re: EKO-OKNA NA ALUPLAST
można by zauważyć ciekawy mechanizm co większa firma urośnie na gealanie bach aluplast zabiera, w niedalekiej przeszłości rąbień był takim przypadkiem
hmmm może w tym szaleństwie jest jakaś metoda 
czy ja wiem....aluplast niekoniecznie musi być tańszy od gealana 
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Na zdrowy rozum to pewnie Aluplast położył dobrą cenę ale to nie oznacza, że wycofują się z Gealana. 
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
Ale mają gelana od aluplasta ponad 10% drożej:) jako kontynuacje zamówień
EKOOKNA Z GEALANA NA ALUPLASTA A DOMEL ŁOMZA Z ALUPLASTA NA GEALANA
Napisze Wam tylko tyle:
Przez przypadek kobitka z Aluplasta pomyliła się i przysłała do mojej firmy fakturę która powinna trafić do EKO-OKNA. Więc znam ceny w jakich im sprzedają profil. Oczywiście są to nad wyraz niskie ceny. Więc nie dziwię się że od 1 Lipca była podwyżka cen profili w ALUPLAŚCIE, przeciez z czegoś muszą żyć (trzeba zarobić na mniejszych odbiorcach)
Przez przypadek kobitka z Aluplasta pomyliła się i przysłała do mojej firmy fakturę która powinna trafić do EKO-OKNA. Więc znam ceny w jakich im sprzedają profil. Oczywiście są to nad wyraz niskie ceny. Więc nie dziwię się że od 1 Lipca była podwyżka cen profili w ALUPLAŚCIE, przeciez z czegoś muszą żyć (trzeba zarobić na mniejszych odbiorcach)