Podwyżki
-
sas
Re: Podwyżki
Ja wynegocjowałem z IGP 55,00 - dostałem 2 zł. do góryVOTE pisze:Dostałem fax o podwyżkach szkła. Jaka to skala w Polsce - region i ceny na 1,1. Liczę na szybką odpowiedź. Ja dostałem + 5 zetów od Press Glas!!!
Mam w tej chwili 59,00 netto - centralna Polska
-
wars
A u mnie wycofali się z podwyżek do końca września !!! Piłuj ich to może nie zrobią.sas pisze:Ja wynegocjowałem z IGP 55,00 - dostałem 2 zł. do góryVOTE pisze:Dostałem fax o podwyżkach szkła. Jaka to skala w Polsce - region i ceny na 1,1. Liczę na szybką odpowiedź. Ja dostałem + 5 zetów od Press Glas!!!
-
wars
Niestety nie wycofali się, jednak dostałem do góry 5 złotych. Fuck fajańsiarzywars pisze:A u mnie wycofali się z podwyżek do końca września !!! Piłuj ich to może nie zrobią.sas pisze:Ja wynegocjowałem z IGP 55,00 - dostałem 2 zł. do góryVOTE pisze:Dostałem fax o podwyżkach szkła. Jaka to skala w Polsce - region i ceny na 1,1. Liczę na szybką odpowiedź. Ja dostałem + 5 zetów od Press Glas!!!
A Wy to najchętniej za darmo chcielibyście szkło dostawać. A swoje okna rozdajecie za darmo??
Jeszcze niech wam profilowcy, dostawcy klejonki, okuciowcy, koncerny farbiarskie itp. podniosą ceny. Piszczycie tylko,że za wysokie ceny...
Nauczcie się sprzedawać, lub zatrudnijcie ludzi, którzy potrafią sprzedawać - sprzedawać a nie rozdawać.
Chwała koncernom "szklanym", że od wielu lat trzymają się solidarnie i wszyscy robią podwyżki razem. Jeszcze tylko żeby reszta dostawców się dogadała i solidarnie zrobiła podwyżki

Jeszcze niech wam profilowcy, dostawcy klejonki, okuciowcy, koncerny farbiarskie itp. podniosą ceny. Piszczycie tylko,że za wysokie ceny...
Nauczcie się sprzedawać, lub zatrudnijcie ludzi, którzy potrafią sprzedawać - sprzedawać a nie rozdawać.
Chwała koncernom "szklanym", że od wielu lat trzymają się solidarnie i wszyscy robią podwyżki razem. Jeszcze tylko żeby reszta dostawców się dogadała i solidarnie zrobiła podwyżki