COŚ O CENZURZE FORUM

plastic
Rozgadany
Rozgadany

COŚ O CENZURZE FORUM

Post autor: plastic »

Chciałbym poznać opinię kolegów na temat cenzury postów przez p.parzonka. Czy spotkaliście się z czymś takim ?
Ostatnio zmieniony śr paź 13, 2010 10:52 pm przez Andrzej Parzonka, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę o nie pisanie wszystkiego z wielkiej litery/poprawione

oknoAD

meraś
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: COŚ O CENZURZE FORUM

Post autor: meraś »

plastic, uważasz , że wrzucanie do każdego działu tego samego postu z tą samą treścią jest rzeczowe ?

Bo ja się spotykam z takim zagraniami bardzo rzadko - więc nie dziw się że koonta admina nastąpiła 8)
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

Ten kto utrzymuje forum (ponoci koszty itp) ten rządzi :)
Załóż sobie stronę/forum , opłacaj -bedziesz rządził!!!
Natomiast nie wiem dla czego (mimo mojego gadulstwa i dość długiego stażu) mnie to nie spotkało - mimo nie zawsze "poprawnych politycznie" wypowiedzi.
Chyba plastic jesteś wybrańcem narodu, wybrańcem forum albo przynajmniej wybrańcem p. Parzonki.;)
Awatar użytkownika
procrastinatio
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: procrastinatio »

Jestem ciekaw co uznasz za cenzurę, bo bez konkretnego przykładu trudno jest się odnieść.
Wydaje mi się, że czasem administrator powinien zareagować jeśli treść wpisu jest nieprzyjemna dla innych. Internet daje możliwość pod przykrywką nagadać głupot, ale forum szczególnie takie branżowe powinno być wolne od tych praktyk.
plastic
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: plastic »

odpowiadam na posty kolegów '
do merasia- ten post z usługą TELETŁUMACZ wydawał mi się na tyle ważny dla forumowiczów, że chciałem by zapoznała się z nim jak największa ilość kolegów, dlatego umieściłem go w każdym dziale. Tak na marginesie wszystkie zostały przez cenzurę usunięte, choć może dzięki tej usłudze kilku kolegów mogłoby sprzedawać/ eksportować/ więcej okien. Ale cenzor zachował się jak pies ogrodnika, co to sam nie zje i drugiemu nie da. Jednocześnie jednak dziękuję za odpowiedź choć nie dotyczy ona właściwego postu / czytaj poniżej/.
do komarko1 - mam trochę dłuższy staż kolego od ciebie , więc trochę więcej szacunku a mniej sarkazmu. Mimo wszystko dziękuję za post i informację w nim zawartą, że nie spotkałeś się z cenzurą.
do procrastinatio - dziękuję ci kolego, że jako jedyny zapytałeś o co poszło. Otóż jak kilka razy wcześniej umieściłem post "MASZYNY DO PCV" , w treści podając stronę internetową gdzie je można obejrzeć. Jakież było moje zdziwienie gdy otrzymałem od p.Parzonki informację o jego usunięciu gdyż wg niego jest zbyt ogólny. Ponieważ wcześniej takie posty były umieszczane, a jednocześnie jestem przeciwnikiem umieszczania wielu maszyn po sobie przez jednego forumowicza / przez co robi się swoisty wyścig kto ich więcej "wklepie"na stronę/ . W ten sposób chciałem zaprotestować i jednocześnie skłonić do dyskusji na ten lub podobny temat dotyczący forum .
Jeszcze raz dziękuję za przesłane posty.
Pozdrawiam
Andrzej Bernal
PS. Mam nadzieję, że moja odpowiedź dotrze na forum p.Parzonka.
Andrzej Parzonka
Site Admin
Site Admin

Post autor: Andrzej Parzonka »

Panie Andrzeju, a czemu post miałby nie dotrzeć na forum?

ODPOWIEDZ