....jakie to smutne
-
Ten co wie ale nie pisze
....jakie to smutne
........i ciekawe jednocześnie. Tylu jest gości dobrze poinformowanych i nie piszących w tym miejscu. Mam wrazenie ,że piszą tu tylko jacyś portierzy z okiennych firm. Jakieś brednie o Brokacie , opluwanie Oknoplastu , puszenie się M i S 'u , coś tam o Trasie i kilkanaście garaży.
Nie ma w końcu problemu z informacją ile kto robi. Bełkot na stronach inernetowych których i tak poza konkurencją nikt nie czyta - nie ma w końcu większego znaczenia. Należę do branży i wstyd mi. Opinie O NAS po prostu się potwierdzają.
Panowie , jesteśmy bandą idiotów robiących w biznesie który już się skończył. Tak jest na całym świecie , i poza kilkoma gigantami nikt kokosów nie robi. Większość właścicieli takich firm po prostu dobrze sobie żyje ze swoich manufaktur i nawet w firmach się nie pokazuje. Wystarcza im na wysoką konsumpcję i na Rokefelerów nie pozują - przejadają dywidendę i cieszą się życiem. Billa Gatesa nikt nie goni.
Kasę robią na nas dostawcy , firmy w większości niemieckie , dogadane za Odrą. Fundują nam chlanie raz do roku i śmieją się z durniów udających biznesmenów. Nawet Turcy wiedzą ,że należy produkować profile dla biednych słowian a nie wpychać się do trudnych usług jakimi są dostawy okien.
Przepychamy się o kilka procent marży i walimy po łbach , jeden drugiego chętnie "wypier..li" jak mu się tak przydaży. Czy to ma jakiś sens ? Nikt już nie myśli o wielkich zyskach - wszyscy walczą o życie.
Czas zmienić branżę , w oknach pozostaną durnie i Placek , który durniem nie jest , nawet do roboty nie chodzi. Cieszy się żoną z wymiany i konsumuje. Dajcie sobie spokój bo wygląda to jak przekupki z bazaru ciągające się za włosy o to która jest wredniejsza.
pozdrawiam
Nie ma w końcu problemu z informacją ile kto robi. Bełkot na stronach inernetowych których i tak poza konkurencją nikt nie czyta - nie ma w końcu większego znaczenia. Należę do branży i wstyd mi. Opinie O NAS po prostu się potwierdzają.
Panowie , jesteśmy bandą idiotów robiących w biznesie który już się skończył. Tak jest na całym świecie , i poza kilkoma gigantami nikt kokosów nie robi. Większość właścicieli takich firm po prostu dobrze sobie żyje ze swoich manufaktur i nawet w firmach się nie pokazuje. Wystarcza im na wysoką konsumpcję i na Rokefelerów nie pozują - przejadają dywidendę i cieszą się życiem. Billa Gatesa nikt nie goni.
Kasę robią na nas dostawcy , firmy w większości niemieckie , dogadane za Odrą. Fundują nam chlanie raz do roku i śmieją się z durniów udających biznesmenów. Nawet Turcy wiedzą ,że należy produkować profile dla biednych słowian a nie wpychać się do trudnych usług jakimi są dostawy okien.
Przepychamy się o kilka procent marży i walimy po łbach , jeden drugiego chętnie "wypier..li" jak mu się tak przydaży. Czy to ma jakiś sens ? Nikt już nie myśli o wielkich zyskach - wszyscy walczą o życie.
Czas zmienić branżę , w oknach pozostaną durnie i Placek , który durniem nie jest , nawet do roboty nie chodzi. Cieszy się żoną z wymiany i konsumuje. Dajcie sobie spokój bo wygląda to jak przekupki z bazaru ciągające się za włosy o to która jest wredniejsza.
pozdrawiam
-
Gość
-
Poddostawca
Re: ....jakie to smutne
Masz 100% rację - ja to tylko czekam na podwyżki i nie żal mi jak, któryś się wypi...li. Z uśmiechem wysyłam delikwenta do sądu.Ten co wie ale nie pisze pisze:........i ciekawe jednocześnie. Tylu jest gości dobrze poinformowanych i nie piszących w tym miejscu. Mam wrazenie ,że piszą tu tylko jacyś portierzy z okiennych firm. Jakieś brednie o Brokacie , opluwanie Oknoplastu , puszenie się M i S 'u , coś tam o Trasie i kilkanaście garaży.
pozdrawiam
-
Gość
-
MEDYK
-
zoltar
...i o to chodzi, żeby klienta oszwabić - rozumiesz jełopo ?!MEDYK pisze:A co mnie to obchodzi który z was przeżyje a któty niemcom d.... liże...Ja muszę kupić dobre okna i nadal nie wiem jakie bo tu k.... wszyscy jesteście popierdoleni i jeden drugiemu nawet pomóc nie potrafi..Tacy my jesteśmy POLACY....
-
mirek
chlopie kup sobie te okna. jesli jestesmy popierdoleni to po co ciagle tu zagladasz. oknoplast czy inny producent egal - jak nie spiepsza podczas pomiaru, podczas produkcji, podczas montazu, bedziesz mial pcv (pcw)MEDYK pisze:A co mnie to obchodzi który z was przeżyje a któty niemcom d.... liże...Ja muszę kupić dobre okna i nadal nie wiem jakie bo tu k.... wszyscy jesteście popierdoleni i jeden drugiemu nawet pomóc nie potrafi..Tacy my jesteśmy POLACY....
czy inne plastikowe ustrojstwo. powodzenia