Uruchamiamy fabrykę okien PCV...
-
kreiseholding
Uruchamiamy fabrykę okien PCV...
Uruchamiamy fabrykę okien PCV, jakie profile, okucia, szyby są dobre i cenowo i w miarę jakościowo...
Może Ktoś nam doradzi... Dzięki <<kreiseholding>>
-
Gość
-
Umberto
To zależy
Wszystko zależy co chcesz osiągnąć. Jeżeli chcesz produkować okna tanie to nie myśl o jakości. Jeśli chcesz produkować okna średniej jakości i w średniej cenie to nie myśl o sprzedaży. Jeśli chcesz produkować okna dobre i drogie to pomyśl jak je sprzedać. Gdybym ja teraz zaczynał produkcję to na profilu ECO9001 + jakiś system drzwiowy, okucia schuring. System bo jest dość tani i ładny, okucia - bo jestem do nich przekonany.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
mirek
Re: A gdzie szukać profili ECCO..
chceci produkowac okna a nie wiecie gdzie sie zamawia profile, szyby,((kreiseholding)) pisze:A gdzie szukać profili ECCO..
okucia, w jakim regionie wasze okregowe zjednoczenie bedzie zataczalo kregi ??????????????????????????????????????????????????????
pozdrawiam
-
Gość
Re: Uruchamiamy fabrykę okien PCV...
NA TYM PORTALU MOŻESZ KOLEJNY PRODUCENCIE O TYM WSZYSTKIM POCZYTAĆ ... A FIRMĘ NAZWIJ OD RAZU ...H O L D I N G FABRYK OKIEN PCV...kreiseholding pisze:Uruchamiamy fabrykę okien PCV, jakie profile, okucia, szyby są dobre i cenowo i w miarę jakościowo...
BĘDZIESZ OD RAZU WIĘKSZY A.P.
-
Glass
www.effector.com.plkreiseholding pisze:Uruchamiamy fabrykę okien PCV, jakie profile, okucia, szyby są dobre i cenowo i w miarę jakościowo...
W ostatnich latach uruchamiałem produkcję dla kilku firm - na rynku jest kilka ciekawych dostawców materiałów do produkcji okien. Kontakt 604-554-150.kreiseholding pisze:Uruchamiamy fabrykę okien PCV, jakie profile, okucia, szyby są dobre i cenowo i w miarę jakościowo...
-
Uprzejmy
Uruchamiana fabryka
Jak już zdecydujesz się na coś- np. Eco- co polecam- skontaktuj się pomożemy uruchomić produkcję: [email protected]