Kto to montował?
Re: Kto to montował?
teraz tak będzie coraz więcej specjalistów wraca z tułaczki za chlebem , a że z pracą u nas krucho biorą się za remonty własnych domów , ten pewnie z irlandi przyjechał 
okna są tyle warte ,ile ktoś za nie jest wstanie zapłacić.
To jest HIT. Pewnie kolo sam montował po powrocie z Anglii. Chciał otwierane na zewnątrz to ma. A na systemach okiennych nie musi się znać.
e-mail: [email protected]
o co wam chodzi..........?chcial otwierane na zewnatrz to ma!
Tak,a klamki na zewnątrz to taki gadżet,te właściwe są od wewnątrz. Ale wrażenie głupoty robi.
Wszystko jest względne i zależy od punktu widzenia i siedzenia.
a niby ktrędy ma biedak z lewizny do domu wchodzić jak mu stara drzwi zamyka, spaliście kiedyś na progu
no to sobie poleprzył 
Wystarczy otworzyć to pod pierwszym lepszym programem do fotek i powiększyć. Wyraźnie widać zarys listwy przyszbowej tak więc to 100% real.
"Każdy artysta ma swój styl"
"Każdy artysta ma swój styl"
Rewelacja :-p jakby mi to ktoś opowiadał to bym nie uwierzył , a tu masz ci babo placek :-p
jeśli to prawda to ...rewelacja - fota roku albo nawet dekady
co te chłopaki muszą odwalać - remont z nimi to przeżycie nie do zapomnienia

co te chłopaki muszą odwalać - remont z nimi to przeżycie nie do zapomnienia
jawaryn 
Uzupełniając,zarys listwy przyszybowej widać wyraźnie na lewym oknie zwłaszcza górne listwy. Pozdrawiam wszelkiej maści artystów od superanckich montaży. No chyba że cytując kolegę Bystrego: "a niby ktrędy ma biedak z lewizny do domu wchodzić jak mu stara drzwi zamyka, spaliście kiedyś na progu
no to sobie poleprzył
"
dobre....ciekawe czy zainwestowali w Wk2 
-
Bartłomiej Zegadło
- Profesjonalista

- Kontakt:
Każdy montażysta może "babola" przy montażu, ale to, to jest jakiś rekord świata. Do Guinessa trzeba zgłosić, bo drugiego takiego przypadku nie zobaczymy.
Do Guinesa owszem, oraz jako propozycję nowego trendu w montażu stolarki,i reklama w stylu," Masz czasami problem wejść do domu? Mamy extra rozwiązanie na twoje problemy"
A tak z innej bajki to w ten sam sposób mają okno zamontowane moi sąsiedzi,tyle że na piętrze i z tego co wiem to na ich życzenie. A ostatnio sam montowałem w ten sam sposób okno klientce na jej wyraźną prośbę,tyle że pod tarasem gdzie zrobiła sobie mini szklarenkę do kwiatków.
A tak z innej bajki to w ten sam sposób mają okno zamontowane moi sąsiedzi,tyle że na piętrze i z tego co wiem to na ich życzenie. A ostatnio sam montowałem w ten sam sposób okno klientce na jej wyraźną prośbę,tyle że pod tarasem gdzie zrobiła sobie mini szklarenkę do kwiatków.
Widzę że zaczyna się nowy trend który można marketingowo wykożystać
)) może przyćmi nawet żenująca akcję plastico :-p 
Nie , nie można porównywać "BABOLA" do wejśc koniecznych montowanych na wyrażne życzenie straży. Już nie raz zmienialiśmy kierunek otwarcia okien tak aby wejście do budynku było możliwe tylko od zewnątrz
-
piotr_boczarski
- Czytelnik

o ,i to jest tego przykład wejście konieczne w szczycie budynku , nic dziwnego .
Co w tym dziwnego ? Jakiś dziadzio wymyślił sobie tanie drzwi na stych . Bez drabiny i tak nikt nie wejdzie , a że ludzie się pośmieją 
Nic dziwnego, montowałem tak na strychach i w kapliczkach kilka razy.
Klient płaci i klient wymaga.
Pzdr
Klient płaci i klient wymaga.
Pzdr
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
To fakt - wygląda to śmiesznie, ale czasem jest jedynym sposobem na tanie wejście na strych.
Oczywiście tak zamontoane okno ma więcej wad niż zalet - np. woda wcieka do wewnątrz pomieszczenia.
Widzialem kiedyś takie - kilkuletnie - wyglądało nieciekawie.
Oczywiście tak zamontoane okno ma więcej wad niż zalet - np. woda wcieka do wewnątrz pomieszczenia.
Widzialem kiedyś takie - kilkuletnie - wyglądało nieciekawie.
tylko ciekawe czy szyba jest zaszklona strona wewnetrzna na zewnątrz ????? 
a jak koledze się wydaje, gdzie są odwodnienia ? wiele firm posiada systemowe rozwiazania gdzie okna otwierane na zewnątrz mają listwy przy szybowe wewnątrz budynku
-
piotr_boczarski
- Czytelnik

Wracając do pierwszego postu w tym temacie, chciałbym Was poinformować, że są nowe, szpiegowskie zdjęcia tych źle zamontowanych okien. Okazało się, że nic z tym nie zrobiono, prócz odświeżenia elewacji budynku. Cóż, może nadchodzi nowy trend w montażu okien
http://www.joemonster.org/art/12308/Co_ ... ymi_oknami_
http://www.joemonster.org/art/12308/Co_ ... ymi_oknami_
oglądając te zdjęcia płakałem ponownie a teraz mnie brzuch ze śmiechu boli

Według mnie to powinni jeszcze z ałożyc piękny karnisz i zawiesić ładne firaneczki może zasłony albo roletki zacieniające.

-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Tu przynajmniej jest teamt do śmiechu 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
hehehe
drzwi wewnętrznych z rusztowania to ja jeszcze nie montowałem.
drzwi wewnętrznych z rusztowania to ja jeszcze nie montowałem.
-
wojtek1977
- Czytelnik

panowie tez mam czasami takich klientow którzy chca zeby klamki byly od zewnatrz
lecz niejestem samobójca............
pozdrawiam
lecz niejestem samobójca............
pozdrawiam
strasznie jestem ciekawy dokąd te drzwi prowadzą ????
może na drugą stronę lustra
może na drugą stronę lustra
http://www.wykop.pl/ramka/65069/pijani- ... tanci-pics
http://www.efakt.pl/Gdansk-Urzednicy-mu ... 53412.html
i po za tematem:
http://szokblog.pl/p.jsp?idblg=3339
e-mail: [email protected]
-
pphu dekar
- Małomówny

Dopiero teraz je zobaczyłem szkoda ze tak póżno i taka refleksja może było tak ze w pierwszym przypadku (tam gdzie klamki są na zewnątrz) klient po prostu nie zapłacił a monterzy nie żałowali czasu i materiałów i gdy go nie było przyszli i się odwdzięczyli. Może tak trzeba by było w rzeczywistości niektórych nauczyć szacunku dla usługodawców.....napiszcie co myślicie koledzy z branży
zemsta bywa satysfakcjonująca,pewnie się zdziwił
Rynek w Sandomierzu,szalet miejski,budynek publiczny.Budowa budynku dofinansowana z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.Nazwa projektu:Wzmocnienie zasobów dziedzictwa kulturowego i przyrodniczego miasta Sandomierza-etap II Ciekawe kto "wygrał" przetarg na stolarkę.Zastanawiające jest również jakim cudem przeszło to przez odbiór(pytanie retoryczne)?Miało być dla dziedzictwa a wyszło jak zawykle.Rok 2009,ludzie rok 2009 nie 1974.Kiedy to się w końcu skończy??!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Swego czasu widziałem "agencję" pewnego banku zlokalizowaną w kontenerze... Witryny okienne były zamontowane listwami do zewnątrz. To się nazywa być "frontem do Klienta" 
finlandia,a może monterzy tych witryn,po wielu próbach wejścia z dużą szybą przez drzwi w celu zaszklenia od środka,nie wpadli na pomysł wejścia witryną pod kątem i zamontowali je odwrotnie.Przecież szef mówił że myślenie boli. 
Pozdrawiam wszystkich normalnych.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
super skojarzenie, kto by pomyślał - Polak potrafi
Sam kiedyś mieszkałem w domu, w którym okno uchylne zamontowano jako rozwierne (bo tańsze było!). Tak, czy siak: gratulacje dla fachowcuff!
Krzysztof Hnatów, Deceuninck Polska Sp. z o.o.