Eko-Okna co za Cisza!!!
Eko-Okna co za Cisza!!!
Podobno wszystkich handlowców zwolniono, nie ma się z kim kontaktować , właściciel nadal produkuje a pozostali pracownicy narzekają . A konkurencja na Aluplascie nie śpi i daje lepsze warunki . Co wy na to?
Re: Eko-Okna co za Cisza!!!
Jaka konkurencja daje lepsze ceny??????????? 
-
fajneokna.pl
- Zaangażowany

Niezłe jaja...
Firma pozbyła się wszystkich handlowców
producent przyjął strategie wielu Polskich firm marketing telefoniczny
.A znacie fabryki gdzie ludzie nie narzekają 
-
Jony Bravo
- Czytelnik

Jaka cisza?Przecież znów szukają PH i jest ogłoszenie. 
Widzialam, ze atakuja ponownie Belgie ale co sie w kraju dzieje to nie wiem.
Poniżej wypowiedź Prezesa na temat sytuacji w Eko-Oknach:
http://www.oknonet.pl/okna/typy_okien/t ... 15946.html
http://www.oknonet.pl/okna/typy_okien/t ... 15946.html
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Ciekawe, że w tych czasach przy tej sytuacji na rynku tak wszyscy handlowcy w zmowie odchodzą. COŚ TU ŚMIERDZI
Teraz pora aby to oni napisali jak to wygląda z drugiej strony.
Teraz pora aby to oni napisali jak to wygląda z drugiej strony.
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
-
fajneokna.pl
- Zaangażowany

Handlowcy odeszli ale wróciła Agnieszka Kurcon!!!
Kocham Panią
Kocham Panią
Ciekawe czy maja uregulowane wypłaty i prowizje sprzedażowe , bo z doświadczenia wiem ze różnie to bywa, ale myślę że Eko-Okna zachowały się ok skoro żaden z przedstawicieli nie skarży się na forum oknonetu 
saperos takie sugestie to już pomówienie- przeproś szybko Kłoska bo bekniesz
Myśl jak coś piszesz - Twoje informacje czyta przyjaciel , ale i wróg
Nikogo nie obraziłem napisałem , "ciekawe" bo sam pracowałem kiedyś w firmie gdzie miałem płacona prowizję i gdy się zwolniłem za ostatni miesiąc dostałem gołą pensję, choć byłem lojalny i nie wypłacono mi prowizji ze sprzedaży. Przykre ale prawdziwe ale w sądzie wywalczyłem należna mi zapłatę! nie potrzebnie tylko nerwy straciłem.fafik pisze:saperos takie sugestie to już pomówienie- przeproś szybko Kłoska bo bekniesz
A TY fafik coś taki obrońca się znalazł dla mnie liczy się prawda !!!
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Saperos pisze:Ciekawe czy maja uregulowane wypłaty i prowizje sprzedażowe , bo z doświadczenia wiem ze różnie to bywa, ale myślę że Eko-Okna zachowały się ok skoro żaden z przedstawicieli nie skarży się na forum oknonetu
to nie sugestia tylko pytanie wynikające z ciekawościfafik pisze:saperos takie sugestie to już pomówienie- przeproś szybko Kłoska bo bekniesz
Ciekawe czy maja uregulowane wypłaty i prowizje sprzedażowe , bo z doświadczenia wiem ze różnie to bywa, ale myślę że Eko-Okna zachowały się ok skoro żaden z przedstawicieli nie skarży się na forum oknonetu
"Ciekawe czy "Saperos lubi małe dziewczynki i chłopców, "bo z doświadczenia wiem ze różnie to bywa," ale myślę że Saperos jest ok skoro żaden ani żadna mała dziewczynka nie skarży się na ...
Masz przykład wyżej - czujesz sie obrażony /- Przepraszam,nie moją intencją było obrażanie cię ale - staram Ci się wykazać że czasem rzucone słowo ma całkiem inny wydżwiek niż wcześniejsza myśl która wtórowała piszącemu
Efektem zwolnienia było min obniżenie cen. A mój przedstawiciel już zaczynał zlewać pracę , więc popieram działanie Kłoska
"Ciekawe czy "Saperos lubi małe dziewczynki i chłopców, "bo z doświadczenia wiem ze różnie to bywa," ale myślę że Saperos jest ok skoro żaden ani żadna mała dziewczynka nie skarży się na ...
Masz przykład wyżej - czujesz sie obrażony /- Przepraszam,nie moją intencją było obrażanie cię ale - staram Ci się wykazać że czasem rzucone słowo ma całkiem inny wydżwiek niż wcześniejsza myśl która wtórowała piszącemu
Efektem zwolnienia było min obniżenie cen. A mój przedstawiciel już zaczynał zlewać pracę , więc popieram działanie Kłoska
Myśl jak coś piszesz - Twoje informacje czyta przyjaciel , ale i wróg
Lubie "niskie kobietki" nie dziewczynki chłopców nie lubię a forum jest od wyrażania opinii !!! Pan Kłosek nie jest ani moim wrogiem ani przyjacielem
denerwuje mnie tylko jego zmiana strategii z dnia na dzień , odbieramy od niego okna i nieraz go broniłem na forum ,ale nigdzie indziej nie było tak szybkich zmian cenowych bez informacji co najmniej 7 dni przed . zazwyczaj ruchy cenowe to 2% z rabatu a tu z dnia nadzień z rabatu 57% na 51% my też mamy swoich klientów i informujemy ich że oferta np. jest ważna 10 dni, a takie działanie fabryki nie służy nikomu. Nasza praca jest utrudniona i przedstawiciele fabryki byli w dziwnej sytuacji bo o podwyżkach cenowych dowiadywali się od swoich klientów a nie pracodawcy!!!
Przecież to najlepsza fabryka i najlepsze okna - i stoją najlepiej ich ciężarówki wykorzystywane są do zapełniania parkingu!!!
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

A czy oni w EKO to wymiary okien typowych mają stałe czy można coś zmniejszyć lub zwiększyć bez zmiany ceny za typowe
Czy pod oknami stosują w standardzie 3cm listwę parapetową czy jakieś badziewie transportowe lub może kawałki z odpadów
I czemu taki skok z 57 na 51

Czy pod oknami stosują w standardzie 3cm listwę parapetową czy jakieś badziewie transportowe lub może kawałki z odpadów
I czemu taki skok z 57 na 51
widzę, że osoba odpowiedzialna za marketing, albo konkretniej za stronę internetową powinna dostać po uszach 
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Przecież to najlepsza fabryka i najlepsze okna - i stoją najlepiej ich ciężarówki wykorzystywane są do zapełniania parkingu!!!
A gdzie mają stać jak wrócą z trasy? zdjęcie było zrobione żeby pokazać tabor transportowy.
Takie wpisy nie w tym dziale forum (broń pozostawiamy w szatni) .
Zygmunt
A gdzie mają stać jak wrócą z trasy? zdjęcie było zrobione żeby pokazać tabor transportowy.
Takie wpisy nie w tym dziale forum (broń pozostawiamy w szatni) .
Zygmunt