ile za rolety nadstawne

bocian124
Czytelnik
Czytelnik

ile za rolety nadstawne

Post autor: bocian124 »

panowie ile bierzecie za nadstawienie rolety? dzieki za odpowiedz

oknoAD

Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: ile za rolety nadstawne

Post autor: Szerszel »

Nic :D :D sama się nadstawia :D :D :D
Awatar użytkownika
POGROMCA OSZUSTÓW
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: POGROMCA OSZUSTÓW »

555zł/mkw - rabat
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
bocian124
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: bocian124 »

pytałem powaznie :evil:
komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Post autor: komarko1 »

Jakie pytanie - taka odpowiedż. Nie napisałes czy chodzi o jedną roletę nadstawną czy o 30 szt (domek) nie napisałeś na którym pietrze ta roleta i ile ma m2 i szerokości . To różnica pomiędzy 1m2 rolety w pojedyńczym oknie gdzie klient sam kupił roletę i okno i oczekuje usługi zamontowania tej 1 szt , a pomiędzy 30 szt rolet o powierzchni 5-6m2 każda,okna i rolety montowane przez dostawcę stolarki i rolet. od ) zł do 200zł (jeśli dojazd np 50 km)
Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

Dokładnie tak :D

Można też kupować okna w Zambrowie i rolety w Kaliszu aby mieć najgłupszą cenę w regionie ale wtedy trzeba kasować za " nadstawenie " :D

ekodomgizycko
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ekodomgizycko »

Szerszel pisze:Dokładnie tak :D

Można też kupować okna w Zambrowie i rolety w Kaliszu aby mieć najgłupszą cenę w regionie ale wtedy trzeba kasować za " nadstawenie " :D
O zambrowie każdy slyszał i kazdy ma swoje na ten temat wyrobione zdanie ale Kalisz ?czy cos w/g Ciebie jest nie tak z ta firmą?chetnie posłucham opini :)
Szerszel
Profesjonalista
Profesjonalista

ekodomgizycko pisze:
Szerszel pisze:Dokładnie tak :D

O zambrowie każdy slyszał i kazdy ma swoje na ten temat wyrobione zdanie ale Kalisz ?czy cos w/g Ciebie jest nie tak z ta firmą?chetnie posłucham opini :)
Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki :) więc nie wiem jak jest teraz w Kaliszu :D z tego co słyszę mają chyba dużo i tanio.
Jak dodasz okna z dobro to będzie CCC ale kasa marna więc trzeba szukać dodatkowej żeby cokolwiek zostało.
Awatar użytkownika
Jarbetal-handel
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Jarbetal-handel »

Jeśli chodzi o Kalisz to do pracy i dostaw zastrzeżeń nigdy nie miałem a i terminy przyzwoite.Co do towaru to niech się wypowiedzą montażyści.Ja głównie eksportowałem to na francję i problem był jedynie ze złym pakowaniem-2 warstwy strech'u i tyle-boki nie osłonięte(jeśli chodzi o nadstawne) ale klient nigdy zastrzeżeń nie miał bo cena przyzwoita :wink:
Energooszczędne najlepsze okna!!http://www.jarbetal.pl
ekodomgizycko
Zaangażowany
Zaangażowany

Post autor: ekodomgizycko »

Jarbetal-handel pisze:Jeśli chodzi o Kalisz to do pracy i dostaw zastrzeżeń nigdy nie miałem a i terminy przyzwoite.Co do towaru .......
Współpracuję od jakiegos czasu z tą firmą i muszę przyznac,że jeżeli chodzi o mnie to pełen profesjonalizm,szybkie realizacje,zawsze na czas dostawy,znikome reklamacje cóz chcieć więcej?chyba tylko większej sprzedazy :D
ODPOWIEDZ