ile za rolety nadstawne
ile za rolety nadstawne
panowie ile bierzecie za nadstawienie rolety? dzieki za odpowiedz
Re: ile za rolety nadstawne
Nic
sama się nadstawia

- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

pytałem powaznie 
Jakie pytanie - taka odpowiedż. Nie napisałes czy chodzi o jedną roletę nadstawną czy o 30 szt (domek) nie napisałeś na którym pietrze ta roleta i ile ma m2 i szerokości . To różnica pomiędzy 1m2 rolety w pojedyńczym oknie gdzie klient sam kupił roletę i okno i oczekuje usługi zamontowania tej 1 szt , a pomiędzy 30 szt rolet o powierzchni 5-6m2 każda,okna i rolety montowane przez dostawcę stolarki i rolet. od ) zł do 200zł (jeśli dojazd np 50 km)
Dokładnie tak
Można też kupować okna w Zambrowie i rolety w Kaliszu aby mieć najgłupszą cenę w regionie ale wtedy trzeba kasować za " nadstawenie "
Można też kupować okna w Zambrowie i rolety w Kaliszu aby mieć najgłupszą cenę w regionie ale wtedy trzeba kasować za " nadstawenie "
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

O zambrowie każdy slyszał i kazdy ma swoje na ten temat wyrobione zdanie ale Kalisz ?czy cos w/g Ciebie jest nie tak z ta firmą?chetnie posłucham opiniSzerszel pisze:Dokładnie tak![]()
Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzekiekodomgizycko pisze:O zambrowie każdy slyszał i kazdy ma swoje na ten temat wyrobione zdanie ale Kalisz ?czy cos w/g Ciebie jest nie tak z ta firmą?chetnie posłucham opiniSzerszel pisze:Dokładnie tak![]()
Jak dodasz okna z dobro to będzie CCC ale kasa marna więc trzeba szukać dodatkowej żeby cokolwiek zostało.
- Jarbetal-handel
- Czytelnik

Jeśli chodzi o Kalisz to do pracy i dostaw zastrzeżeń nigdy nie miałem a i terminy przyzwoite.Co do towaru to niech się wypowiedzą montażyści.Ja głównie eksportowałem to na francję i problem był jedynie ze złym pakowaniem-2 warstwy strech'u i tyle-boki nie osłonięte(jeśli chodzi o nadstawne) ale klient nigdy zastrzeżeń nie miał bo cena przyzwoita 
Energooszczędne najlepsze okna!!http://www.jarbetal.pl
-
ekodomgizycko
- Zaangażowany

Współpracuję od jakiegos czasu z tą firmą i muszę przyznac,że jeżeli chodzi o mnie to pełen profesjonalizm,szybkie realizacje,zawsze na czas dostawy,znikome reklamacje cóz chcieć więcej?chyba tylko większej sprzedazyJarbetal-handel pisze:Jeśli chodzi o Kalisz to do pracy i dostaw zastrzeżeń nigdy nie miałem a i terminy przyzwoite.Co do towaru .......