COD.em ?

PEPIS-BEKON

COD.em ?

Post autor: PEPIS-BEKON »

CO SĄDZICIE O FIRMIE COD.em Z WROCŁAWIA ? SPRZEDAJĄ OKNA BROKATU ? JAK IM IDZIE ? SŁYSZAŁEM, ŻE MAJĄ DUŻE ZADŁUŻENIE W BROKACIE ?

oknoAD

roka

Re: COD.em ?

Post autor: roka »

PEPIS-BEKON pisze:CO SĄDZICIE O FIRMIE COD.em Z WROCŁAWIA ? SPRZEDAJĄ OKNA BROKATU ? JAK IM IDZIE ? SŁYSZAŁEM, ŻE MAJĄ DUŻE ZADŁUŻENIE W BROKACIE ?
Mają ok. 100 na liczniku !!! :evil:
Gość

Post autor: Gość »

"100 na liczniku". 100 ale czego?
Gość

Re: COD.em ?

PEPIS-BEKON pisze:CO SĄDZICIE O FIRMIE COD.em Z WROCŁAWIA ? SPRZEDAJĄ OKNA BROKATU ? JAK IM IDZIE ? SŁYSZAŁEM, ŻE MAJĄ DUŻE ZADŁUŻENIE W BROKACIE ?
A kto Ci to powiedział? BROKAT? A może masz jakieś omamy i już sam sobie to dopowiedziałeś? Za bardzo gryzie w oczy szybki rozwój firmy COD.eM - tak się pisze nazwę firmy!!!?
Jeżeli chciałeś zmienić nastawienie odbiorców firmy COD.eM do zespołu tworzącego tą firmę - to pamiętaj, że zawsze istnieje szansa, że może się to nieudać!!!!!! A jakakolwiek informacja - dobra czy zła, jest lepsza od braku informacji. Być może przysłużyłeś się do jeszcze większego rozwoju - następnym razem, jeśli będziesz posiadał konkretną informację - przekaż ją. Informacja o "dużym zadłużeniu" jest zbyt ogólna aby można ją było ocenić. Jeżeli przyjmiemy, że COD.eM kupuje w firmie BROKAT stolarkę na wartość ok. 500.000/miesięcznie, to nawet zadłużenie tej samej wysokości (biorąc pod uwagę okres płatności w terminie zgodnym z fakturami) nie jest niczym szczególnym. Akurat w tym przypadku wartość obrotu jest całkiem prawdopodobna, ...a wartość zadłużenia - "dużo, dużo" mniejsza.
gość 3

COD.eM

Post autor: gość 3 »

No z tą pochwałą to grubo przesadzone !!!! nie zapominajcie o reklamacjach , które rosną z dnia na dzień.....
Gość

fajnie :roll:

ODPOWIEDZ