!!! sponsora szukam !!!

Adam M

!!! sponsora szukam !!!

Post autor: Adam M »

Witam serdecznie
Poszukuje firmy produkującej okna, która zasponsorowałaby okna (3 szt.) i drzwi wejsćiowe (1 szt.) na klatkę do budynku komunalnego znajdującego się w gminie Warszawa Włochy. Ponieważ Gmina nigdy nie ma pieniędzy na takie inwestycje, a szkoda, postanowiłem poszukać firmę, którą stać na taki miły gest. Może jestem trochę naiwny ale może spośród 5 tys. firm produjących stolarkę znajdzie się taka i pomoże.
Pozdr
Adam Mścichowski
tel. kont. 501 14 22 33
lub email [email protected]

oknoAD

user

re:

Post autor: user »

hi hi hi :-)
dawno juz chuyba nie bylo kogos tak naiwnego na forum. trzeba przyznac ze polacy to dalej narod wielkich frajerow i naiwniakow.

* zycze szczescia i powodzenia na dalszej drodze zycia i skladam jednoczesnie apel o nie zasmiecanie forum jakimi p..... tylko konkretnymi sprawami!!!

na razie
Adam M

Post autor: Adam M »

Post, który napisałem nie był adresowany do "user" tylko do ludzi poważnych i inteligentnych!
Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie odpisuj i nie obrażaj ludzi.

A tak na marginesie

"trzeba przyznac ze polacy to dalej narod wielkich frajerow i naiwniakow. "

tzn., że Ty też do nich się zaliczasz, no chyba że jesteś innej narodowości.
Pozdr
Adam
Gość

Post autor: Gość »

ten user to jest znany z tego że p...la innym. To szczyl jakiś spoza branży.
Nie przjmuj się nim.
Gość

Re: !!! sponsora szukam !!!

Adam M pisze:Witam serdecznie
Poszukuje firmy produkującej okna, która zasponsorowałaby okna (3 szt.) i drzwi wejsćiowe (1 szt.) na klatkę do budynku komunalnego znajdującego się w gminie Warszawa Włochy. Ponieważ Gmina nigdy nie ma pieniędzy na takie inwestycje, a szkoda, postanowiłem poszukać firmę, którą stać na taki miły gest. Może jestem trochę naiwny ale może spośród 5 tys. firm produjących stolarkę znajdzie się taka i pomoże.
Pozdr
Adam Mścichowski
tel. kont. 501 14 22 33
Jaki wymiar tych okien?
Gość

Ja też , ja też chce za darmo !!!!! dużo, dużo, okien !!!!

Gość

kuroń czy jak???

Kiedys zupki były za darmo ... nic dobrego z tego nie wynikło...
Sposobem mojego starego proboszcza mam dyżurne cegły albo deski i jak przyjdzie jakiś "lump" co to chce dostać coś za darmo to każe mu przenosić te cegły z jednego miejsca na drugie. Kiedyś jeden nosił i po tygodniu zdziwił sie, że kazałem mu przenieść je w o samo miejsce z powrotem. Powiedział, że nie będzie robił głuipiego roboty. Ja mu na to, że w takim razie zapomni o 50 - tce, którą mógłbyś zarobić. I Nosił! Tak reasumująć nie wolno dawać pięniędzy za nic bo to deprawuje ludzi. Bez pracy nie ma kołaczy!!! Niech spółdzielnia zarobi na wynajmowaniu np. piwnicy albo zaproponuje zrobienie i konserwacje banerów reklamowych etc etc. a nie dajcie i dajcie. NAM NIKT NIC NIE DAJE!!!! Pozdrawiam wszystkich okniarzy
miś

Re: !!! sponsora szukam !!!

Post autor: miś »

Adam M pisze:Witam serdecznie
Pozdr
Adam Mścichowski
tel. kont. 501 14 22 33
... a zrobisz mi kulę?! :roll: :lol:
user

Post autor: user »

Anonymous pisze:ten user to jest znany z tego że p...la innym. To szczyl jakiś spoza branży.
Nie przjmuj się nim.
Gosciu mily! jak mozesz twierdzic ze jestem z poza branzy jesli sam nie pokazujesz kim jestes i co saba reprezentujesz. Swoja wypowiedzia, chcialem tylko podkreslic ze w polskiej branzy okiennej nie ma miejsca na dobroczynnosc. Wynika to z tego, ze producenci ostatnio bardzo okrawaja prowizje od sprzedarzy okien, i nie ma (mimo szczerych checi) mozliwosci robi preferencyjnych cen dla emerytow, biednych instytucji panstwowych itp...

Jesli urazilem kogos swoja wypowiedzia to b.przepraszam
Gość

Ja też sorry. Ale internet ma niepisane prawo nie.......lania innym.
ODPOWIEDZ