co się dzieje??
co się dzieje??
Witam, dawno tu nie zaglądałem ale widzę że nowych tematów jak na lekarstwo.Mam pytanko, co się dzieje z firmą Jezierski. Dawniej lekomin udzielał się na forum często aż nagle zamilkł. kilka miesięcy temu czytałem wywiad na oknonecie w którym w sumie nic nie powiedział ale zapowiedział że udzieli obszernego wywiadu w kwietniu i wyjaśni w nim wszystkie zawiłosci, mamy połowę maja i nic.Nic mnie nie łączy z tą firmą pytam poprostu z ciekawosci.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Re: co się dzieje??
Jezierski jest mocno zapracowany (sporo zamówień), ale faktycznie - wywiad był obiecany i czas na jego nadszedł.
SZANOWNA REDAKCJO - proszę dzwonić do Jezierskiego po obiecany wywiad - sądzę że mają już coś dobrego do powiedzenia, wiec i rozmawiać będą chętnie.
Jezierski przetrwał kryzys - bardzo pomogli mu dealerzy i pracownicy. Mam nadzieję, że nadszedł w końcu ten upragniony dzień, w którym chmury się rozeszły i mogą patrzeć na świat własnymi oczami.
SZANOWNA REDAKCJO - proszę dzwonić do Jezierskiego po obiecany wywiad - sądzę że mają już coś dobrego do powiedzenia, wiec i rozmawiać będą chętnie.
Jezierski przetrwał kryzys - bardzo pomogli mu dealerzy i pracownicy. Mam nadzieję, że nadszedł w końcu ten upragniony dzień, w którym chmury się rozeszły i mogą patrzeć na świat własnymi oczami.
No właśnie pora roku może trochę tłumaczyć opóźnienia, bo teraz jest ruch w interesie.
Z tego co zaobserwowałem ludzie rzucili się na remonty mieszkań, ale w tym roku jakby jest ich więcej. Boja się, że fachowcy do Niemiec im wyjadą?
Z tego co zaobserwowałem ludzie rzucili się na remonty mieszkań, ale w tym roku jakby jest ich więcej. Boja się, że fachowcy do Niemiec im wyjadą?
PCV jest lepsze od okien drewnianych .
-
piotr_boczarski
- Czytelnik

Witam,
udało mi się porozmawiać chwilę z Panem Piotrem Jezierskim. Jestem z nim umówiony na wywiad, w którym opowie o sytuacji w firmie.
Pozdrawiam
udało mi się porozmawiać chwilę z Panem Piotrem Jezierskim. Jestem z nim umówiony na wywiad, w którym opowie o sytuacji w firmie.
Pozdrawiam