Piana montażowa
Piana montażowa
Czy ktoś z Forumowiczów słyszał o pianie montażowej REICH?
Ceny są podobno niskie.. nawet podejrzanie niskie..
Czyżby znowu atakował Nas daleki wschód?
Pozdrawiam
i.
Ceny są podobno niskie.. nawet podejrzanie niskie..
Czyżby znowu atakował Nas daleki wschód?
Pozdrawiam
i.
Re: Piana montażowa
Czy montując okno za 500 zł stać cię na oszczędności na pianie za 2 zł ? To może lepiej zamontuj tańsze okno i zostań pzry sprawdzonej pianie. Zaoszczędzisz wtedy co najmniej 3 zł i 27 gr 
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Nigdy nie szukam produktów tańszych a co najwyżej lepszych.
Ale ostatnio znana marka pian podpadła moim majstrom. Własciwie to juz podpadła prawie rok temu.
Ostatnio probuje pian z VBH - poki co testy przechodzą bardzo dobrze i moj stary dostawca moze zapomniec, ze mi jeszcze cos sprzeda.
Nawet najwięksi tacy jak TYTAN czy SOUDAL potrafią nawywijać - osobiście mnie to spotkało.
Sam jestem na etapie testów pian montażowych.
Pytanie tylko czy w firmach robiących pianki jest kontrola jakości do tego stopnia, że jak puszczą babola to wycofają partię czy może jak są zrobione z babolem to muszą być sprzedane bo spora strata czeka firmę?
Sam jestem na etapie testów pian montażowych.
Pytanie tylko czy w firmach robiących pianki jest kontrola jakości do tego stopnia, że jak puszczą babola to wycofają partię czy może jak są zrobione z babolem to muszą być sprzedane bo spora strata czeka firmę?
e-mail: [email protected]
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
W moim przypadku pozorowane działania na przyjęcie zwrotów były. Fizycznie nie doszły do skutku.
Przedstawiciel niby się starał, ale dział sprzedaży (czy też inne) udawały że nie widzą zdania "proszę o przyjęcie zwrotu wadliwej piany... "
W sumie jakoś sobie z nią w znacznej części poradziłem, ale teraz ta firma straciła mnie jako klienta.
Przedstawiciel niby się starał, ale dział sprzedaży (czy też inne) udawały że nie widzą zdania "proszę o przyjęcie zwrotu wadliwej piany... "
W sumie jakoś sobie z nią w znacznej części poradziłem, ale teraz ta firma straciła mnie jako klienta.
Mi swego czasu Soudal wymienił 10 kartonów / przyjechali zrobi próbę / po godzince przeprosili po 2 dniach miałem nowe 10 kartonów.
..bałagan i porządek - to tylko liczby...
Jakby to napisać "zamienniki" identycznie zachowują się jak znane markowe wyroby a są czasami prawie o połowę tańsze.
Trzeba tylko znaleźć ten odpowiedni co na pewno się da zrobić.
Trzeba tylko znaleźć ten odpowiedni co na pewno się da zrobić.
e-mail: [email protected]
Witam,
co do piany reich nie mam żadnych zastrzeżeń (właściwie moi montażyści), pracowałem na rożnych pianach tańszych, droższych ale ta piana spełnia nasze oczekiwania.
fakt może i jest tania ale jest również dobra. śmiało mogę ta piane polecić!
co do piany reich nie mam żadnych zastrzeżeń (właściwie moi montażyści), pracowałem na rożnych pianach tańszych, droższych ale ta piana spełnia nasze oczekiwania.
fakt może i jest tania ale jest również dobra. śmiało mogę ta piane polecić!
do użytkownika Ignatio: nie, reich nie jest robiony w chinach, przynajmniej tak mówił przedstawiciel, a na puszce jest jeszcze informacja:
zakład produkcyjny: Giebelstadter Weg 16, 97234 Albertshausen, NIEMCY
zakład produkcyjny: Giebelstadter Weg 16, 97234 Albertshausen, NIEMCY