firma VIDOK

potencjalny klient

firma VIDOK

Post autor: potencjalny klient »

czy ktos ma doswiadczenia zwiazane z oknami tej firmy??

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

Katastrofa - montaż to jednym słowem: radosnatwórczość
Michał

Post autor: Michał »

Mam w domu okna z Vidoku już 6 rok nie mam problemów z nimi w tamtym miesiącu montowane były w domu mojej córki również okna z firmy Vidok , trudno mi dać wiary w słowa napisane przez Pana" Gościa " , acha jeszcze jedno nie sprzedaje okien tylko mam firme budowlaną , i na temat stolarki mam pojęcie , znam firmy które robią coś co ma namiastkę okna ale nie będe ich wymieniał bo nie w tym rzecz , a panu który piszę takie brednie polecam więcej klasy , Biznes robi się przez prace a nie plucie po innych. A jeszcze jedno nie tylko Vidik robi moim zdaniem dobre okna , jest jeszcze pare firm na których można polegać i wcale nie robią na profilu " Veka" . Pozdrawiam i proszę nie róbcie bagna z tego forum !!! Osobiście jestem za oknami z Vidoku!!! Mam te okna w domu i są ok.!!
potencjalny klient

Post autor: potencjalny klient »

dziekuje bardzo za podpowiedz... waham sie jeszcze miedzy oknami PCV i drewnianymi z Vidoku. Moze ktos ma doswiadczenia w tej materiii???
Michał

Jeżeli chodzi o okna z drewna to niestety nie wiem ale z PCV , to jak wyżej pisałem mam bardzo dobre zdanie . Z tego co wiem to mają teraz dwa rodzaje 3-komorowych i i 5 komorowe z 4 komorowego wycof. się ,jakość jest OK !!! Pozdrawiam!!!!
Michał

Jeżeli chodzi o okna z drewna to niestety nie wiem ale z PCV , to jak wyżej pisałem mam bardzo dobre zdanie . Z tego co wiem to mają teraz dwa rodzaje 3-komorowych i i 5 komorowe z 4 komorowego wycof. się ,jakość jest OK !!! Pozdrawiam!!!!

ODPOWIEDZ