Co Wy na to?
www.edgetech-europe.com
www.edgetech-europe.com
Re: www.edgetech-europe.com
Ramka w rolce oznacza mniejszy odpad .Pewnie także mniejsze koszty transportu i magazynowania .
Szyby wykonane na "gumie od majtek " . Kwestia otwarta czy to dobrze , czy źle ?
Szyby wykonane na "gumie od majtek " . Kwestia otwarta czy to dobrze , czy źle ?
Zalety :
1. Szybka produkcja 2 komorowych szyb
2. Dokładne ułożenie ramki .
Wady :
1. Ograniczona liczba kolorów ramki ( szara , czarna ) . Co z kolorowymi ( np. rązy ) ramkami do okien w okleinie ?
2. Ograniczona wielkośc tafli szkła . Za mało pochłaniacza wilgoci do stosowania w dużych szybach .
3. Co z montażem szprosów ? Na klej ?
4. Cena - prawdopodobnie wyższa o 20 % od szyb na ramce ALU
Podsumowując :
Towar na razie raczej dla Skandynawii niż Polski u nas ciągle CCC . Jak potanieje i zostanie dopracowany ma szanse ........
1. Szybka produkcja 2 komorowych szyb
2. Dokładne ułożenie ramki .
Wady :
1. Ograniczona liczba kolorów ramki ( szara , czarna ) . Co z kolorowymi ( np. rązy ) ramkami do okien w okleinie ?
2. Ograniczona wielkośc tafli szkła . Za mało pochłaniacza wilgoci do stosowania w dużych szybach .
3. Co z montażem szprosów ? Na klej ?
4. Cena - prawdopodobnie wyższa o 20 % od szyb na ramce ALU
Podsumowując :
Towar na razie raczej dla Skandynawii niż Polski u nas ciągle CCC . Jak potanieje i zostanie dopracowany ma szanse ........
XERXES
Jesli ten system jest drożej sprzedawany od aluminiowej ramki , to pozadrościc producentowi udanego biznesu .XERXES pisze:Zalety :
Cena - prawdopodobnie wyższa o 20 % od szyb na ramce ALU
Znam małą fimę okienną w Irlandi która wytwarza szkło dla siebie ,używa tych ramek napewno nie ze wzgledu że są dobre , ale że są tanie lub koszty produkcji są tańsze .
Przy tej taśmie w rolkach masz znikomy odpad , nie musisz magazynować odpadów i nie tracisz czasu na robienie listy cięć ramek .
Jedynie czego jestem pewien to to że Edgetech ma marketingowców pierwszej klasy . Na ich stronie 80 % zawartości to marketing ,pełno kolorowych wykresów a ja nie mogę nigdzie znależć certyfikatu z badań współczynnika przewodności liniowej . Sami porównajcie ich strone internetową z Swiss Spacerem .
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Ja tam mam jakieś ulotki o tej ramce i inne dokumenty.
SUPER PRODUKT - co do kolorystyki to ramka w pakiecie szybowym ma właściwości "kameleona" i absorbuje kolor. Z bliska trzeba zobaczyć jaki jest naprawdę. Poza tym doskonale komponuje się w każdej kolorystyce okien.
Zamawiałem takie okna z tą ramką produkcji EUROCOLOR.
SUPER PRODUKT - co do kolorystyki to ramka w pakiecie szybowym ma właściwości "kameleona" i absorbuje kolor. Z bliska trzeba zobaczyć jaki jest naprawdę. Poza tym doskonale komponuje się w każdej kolorystyce okien.
Zamawiałem takie okna z tą ramką produkcji EUROCOLOR.
- Załączniki
-
- zalaczniki_12397977186893.pdf
- SUPER SPACER-1
- (133.61 KiB) Pobrany 215 razy
-
- zalaczniki_12397977670287.pdf
- SUPER SPACER
- (173.11 KiB) Pobrany 186 razy
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ