Oprogramowanie ERP

kropel65
Czytelnik
Czytelnik

Oprogramowanie ERP

Post autor: kropel65 »

Witam,

szukałem na forum dość długo i niestety nie znalazłem nigdzie informacji mnie interesującej i stąd ten temat.
Poszukuję oprogramowania w stylu ERP, które współpracuje z programami konstrukcyjnymi.

Znalazłem kilka wątków dotyczących takiego oprogramowania min dotyczący oprogramowania FREUS. Czy może ktoś używa tego oprogramowania?

Różni dostawcy oferują takowe ale warunki i ceny nie są już tak wesołe.
Może ktoś z forumowiczów zna takie oprogramowanie? Ważne jest aby nie ograniczało mnie do np. jednego dostawcy profili lub okuć. Nie chcę wiązać się z żadnym dostawcą na dłuższy czas.

Będę wdzięczny za pomoc.

oknoAD

irunthis
Czytelnik
Czytelnik

Re: Oprogramowanie ERP

Post autor: irunthis »

Współczesne systemy ERP wspierają kompleksowe zarządzanie przedsiębiorstwem, ale w obszarze planowania produkcji kluczową rolę może pełnić system APS. Kompleksowe rozwiązania czego najlepszym przykładem jest system APS Qguar - https://quantum-software.com/system-aps-qguar/ pozwala precyzyjnie harmonogramować procesy produkcyjne, analizować obciążenie linii i maszyn oraz automatycznie przydzielać zadania pracownikom. System minimalizuje przestoje, identyfikuje wąskie gardła i umożliwia szybkie reagowanie na zmiany w harmonogramach. Dzięki funkcjom takim jak planowanie materiałowe, kontrola terminów i śledzenie postępu realizacji, APS wspiera wydajną i elastyczną produkcję. Firmy korzystające z takiego rozwiązania mogą skuteczniej wykorzystać zasoby, zwiększyć efektywność operacyjną i terminowo realizować zamówienia.
ODPOWIEDZ