OKNA MACEK
OKNA MACEK
witam wszystkich, czy słyszał ktoś coś o tej firmie, albo może wstawiał ich okna?
Re: OKNA MACEK
Okna Macek to nowo otwarta fabryka,produkująca okna głównie na rynek czeski. Zaczyna dopiero wchodzić na rynek polski. Profil veka, okucia maco, tak więc to dobra konkurencja dla dako 
może bardziej dla OKNOPLASTU , bo to oni robią na VECE i MACO ??
Nie sądzę by był na terenie polski chciał budować sieć wiec w tym segmencie czy Oknoplast czy DAKO nie mają się czym martwić, na terenie Czech sieć już ma http://www.oknamacek.cz/kontakt/ więc spokojnie. Patrząc na rozmiary fabryki / produkcji - na potrzeby własne
Dwa razy koła nie wymyślisz...
Nie mają sie czym martwić, ale dako na pewno odczuło otwarcie tej fabryki bo wcześniej Macek u nich kupował okna na rynek czeski.
dako też okuwa na maco, odkąd zaczęli robić na czechy.anko pisze:może bardziej dla OKNOPLASTU , bo to oni robią na VECE i MACO ??
Oczywiście, że zawsze to strata klienta i nie ważne czy to macek czy mniejszy punkt w tych czasach każdego szkoda, jednak nie robił bym z tego tragedii, pamięta ktoś Tradycję? trochę wody upłynęło a DAKO nadal stoi, z Mackiem będzie podobnie. Uwierzcie polscy górale to naprawdę twardzi ludzie 
Dwa razy koła nie wymyślisz...
Dzięki wszystkim za odpowiedź!, pojechałem do nich i złożyłem pierwsze zamówienie na veke alfaline, w Krakowie mam do montażu okna w całym domku więc za 3 tygodnie podzielę się opinią czy warto było.