Wie ktoś co się dzieje z NSB ?
Wie ktoś co się dzieje z NSB ?
Ciągle przesuwają terminy dostaw . Może ktoś wie czym jest to spowodowane .
-
Ramzes3
Re: Wie ktoś co się dzieje z NSB ?
pewnie tak jak zwykle w firmach tej branży, albo mają tyle roboty, że nie dają rady z terminami, albo nie mają z czego robić i czekają na spływ sałaty, no chyba, że jest jeszcze inna opcja, tak dużo płacili kadrze pracowniczej, że się całkiem rozpierzchła 
Ponawiam zapytanie . Może ktoś z branży orientuje się w sytuacji tej firmy . Jest to dla mnie ważne .
-
Ramzes3
ciężka sprawa Kolego Samar, firma jest mało znana niestety w branży, bo to lokalny, nieduży producent z woj. świętokrzyskiego, więc w całej Polsce słabo znany.
-
krzysiek79
- Czytelnik

Myślę,że mają problemy finansowe. Sam wycofałem u nich zlecenie i teraz czekam na zwrot kasy.
Czyli co, pozostaje mi zawezwać klientów i przepisać zlecenia na coś innego ? Czekam już 8 tydzień na realizację i tracę powoli nadzieję, że coś dla mnie zrealizują . Szkoda byłoby gdyby się wyłożyli, bo całkiem dobrze się z nimi współpracowało .
8 tygodni ????? to chyba z super egzotycznego drzewa
Sugeruję sprawdzić czy firma nie kombinuje z upadłościa .
Przed laty jedna z firm dolnośląskich wykręciła tak wielu dealerów i klientów
Sugeruję sprawdzić czy firma nie kombinuje z upadłościa .
Przed laty jedna z firm dolnośląskich wykręciła tak wielu dealerów i klientów
-
Ramzes3
ta firma to lokalny producent stolarki PVC na Deceuninck i Winkhaus, więc dobry produkt i firma do tej pory miała dobre opinie, ale dziwnie cicho się o niej zrobiło i nic nie można znależć w necie, więc kto wie, wypadki chodzą po ludziach, ktoś komuś nie zapłaci, a ten znowu komuś i kółko się zamyka
- POGROMCA OSZUSTÓW
- Profesjonalista

Reklamy z promocjami wciąż e-mailowo rozsyłają i zachęcają do skorzystania z promocji.
Produkt znam i nie jest to jakaś rewelacja - mało tego ściemniają na okuciach, które odchudzają.
Produkt znam i nie jest to jakaś rewelacja - mało tego ściemniają na okuciach, które odchudzają.
ZNAJĄCY TEMATY Z BRANŻY OKIENNEJ
Huraaaa, dostaliśmy zaległe okna . Podobno mieli przejściowe problemy, ale wyszli na prostą . Życzę im, a przede wszystkim sobie aby nasza współpraca powróciła na właściwe tory . Dla wszystkich oknonetowiczów zdrowych i wesołych świąt oraz 2012 nie mniej udanego niż 2011 . Niech kryzys mija Was ( i oczywiście mnie) szerokim łukiem .
-
krzysiek79
- Czytelnik

krzysiek79 pisze:Myślę,że mają problemy finansowe. Sam wycofałem u nich zlecenie i teraz czekam na zwrot kasy.
Nadal czekam na pieniądze
-
Ramzes3
od połowy grudnia tak sobie czekasz i czekasz? to może im jakieś wezwanie do zapłaty wyślij najpierw sam, a potem z kancelarii prawniczej, bo widać zapomnieli całkiem o Twojej kasie czy cuś, albo im się ta kasa podoba jako środki obrotowe ich firmy, bo teraz przed sezonem mają z tym pewnie krucho, większa szansa, że oddadzą kasę to jest po sezonie, jak już nieco grosza naciułają na sprzedaży, bo teraz widać kiszka u nich z gotóweczką 
-
krzysiek79
- Czytelnik

Pisałem,wydzwaniałem i pisma wysyłałem i nic to nie dało. Widocznie muszę się wspomóc sądem. Najgorsze jest to iż to było moje pierwsze zamówienie jako sprzedawcy okien. Ustalona cena,montaż zaliczka od klienta i...i falstart! Całe szczęście klient był wyrozumiały. Dostał okna z innej firmy w późniejszym terminie i polecił mnie znajomemu. Teraz współpracuję z inną firmą i jestem bogatszy o nowe doświadczenie ( i za to im dziękuje
). O pieniądze jeszcze powalczę 
-
Ramzes3
To lepiej się pośpiesz Kolego z tym sądem, bo z tego co mówisz to zaczynam mieć podejrzenia, że ta firma to kolejny kandydat do podzielenia losów firmy Rąbień, choć to jednak inna wielkość firmy i produkcji, ale jak już takich niedużych kwot nie oddają to musi u nich być niewesoło. Powodzenia Ci życzę, pozdrawiam.