BUDMA 2012 Czego się spodziewać?
BUDMA 2012 Czego się spodziewać?
Już wkrótce Budma 2012.
Czego możemy się spodziewać, zwłaszcza że zaraz po Budmie będą targi R+T Stuttgart ?
Ciekawy jestem Waszych opinii szczególnie pod kątem branży osłonowej (pawilon 5).
Co roku gorzej, a jak będzie teraz?
Czego możemy się spodziewać, zwłaszcza że zaraz po Budmie będą targi R+T Stuttgart ?
Ciekawy jestem Waszych opinii szczególnie pod kątem branży osłonowej (pawilon 5).
Co roku gorzej, a jak będzie teraz?
Ostatnio zmieniony czw gru 22, 2011 4:42 pm przez bajbus9, łącznie zmieniany 1 raz.
- technolog_szczecin
- Rozgadany

Re: BUDMA 2012 Czego się spodziewać?
Proszę
http://www.budma.pl/pl/informacje_dla_z ... wystawcow/
Kto szuka nie błądzi. Lista jest od 16.12.2011 na www.budma.pl
Pozdrawiam
http://www.budma.pl/pl/informacje_dla_z ... wystawcow/
Kto szuka nie błądzi. Lista jest od 16.12.2011 na www.budma.pl
Pozdrawiam
Pytanie czy lista jest aktualna
Widnieje na niej ABATEX - jeszcze działają w oknach, podnieśli się
Widnieje na niej ABATEX - jeszcze działają w oknach, podnieśli się
e-mail: [email protected]
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to czytałem, że kilka firm (BRAAS, Internorm) rozdaje darmowe wejściówki na Budme 2012. Trzeba tylko do nich napisać.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Chyba tak źle nie będzie, ja się jednak wybieram.
Ciekaw jestem tej nowej gazety Oknonetu - premiera na Budmie we wtorek, ale może jeszcze w środę ją też zobaczę?
No i drzwi - będzie Pol-skone, (Porty chyba nie) może będą inni..
Zastanawiający jest Abatex.. widnieje na liście, a i reklamę ostatnio też gdzieś widziałem..
Ciekaw jestem tej nowej gazety Oknonetu - premiera na Budmie we wtorek, ale może jeszcze w środę ją też zobaczę?
No i drzwi - będzie Pol-skone, (Porty chyba nie) może będą inni..
Zastanawiający jest Abatex.. widnieje na liście, a i reklamę ostatnio też gdzieś widziałem..
- technolog_szczecin
- Rozgadany

Będziemy. Oprogramowania do obrabiarek CNC strzeżcie się
.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Ach:)
jednak Porta będzie, ale w pawilonie dla arcitektów..
no dobrze, to chociaz nie będą drażnić przeciętnego zwiedzającego zapachem restauracji dla wybranych
jednak Porta będzie, ale w pawilonie dla arcitektów..
no dobrze, to chociaz nie będą drażnić przeciętnego zwiedzającego zapachem restauracji dla wybranych
- Jacek Placek
- Czytelnik

Czego można spodziewać się na Budmie ? ... niewątpliwie najlepsze i najbardziej oczekiwane są tam imprezy organizowane przez ... Geze !!! ... wielki szacun dla Jarka B. i pozostałej ekipy Geze
... reszta to oklepane stoiska, oklepany produkty, ogólnie nuda
J.
J.
"śmiertelny" wróg hipokrytów oraz hipokryzji.
Chyba już po BUDMIE to może ktoś podzieli się wrażeniami
ciekawi mnie czy mam czego żałować 
Mogę się krótko pochylić nad branżą osłonową - pawilon 5.
Cóż, co roku mniej firm, ale można to wytłumaczyć zbliżającymi się targami R+T Stuttgart ( 28.02- 03.03.2012).
Mogę kogoś pominąć (sorry...) ale z tych co mnie interesowali to byli: MOL, Jackmeister, Bamar-Pol, Perfecta, Luxan, Albedum.
Mnie raczej nic nie zaskoczyło, i tyle.
A, i żona załapała się na kilka nowych toreb
Cóż, co roku mniej firm, ale można to wytłumaczyć zbliżającymi się targami R+T Stuttgart ( 28.02- 03.03.2012).
Mogę kogoś pominąć (sorry...) ale z tych co mnie interesowali to byli: MOL, Jackmeister, Bamar-Pol, Perfecta, Luxan, Albedum.
Mnie raczej nic nie zaskoczyło, i tyle.
A, i żona załapała się na kilka nowych toreb
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Mój "przedpisiec" ma inne zainteresowania niż ja 
Okien za dużo się nie spodziewałem.
Drutex - dość skromnie jak na ich ostatni "rozmach" - może przez to że niewiele mają do pokazania (przecież nie przywiozą na targi całej fabryki)
Dako - całkiem widoczni i oceniając po samym stoisku można by odnieść wrażnie że to ścisła czołówka w kraju.
Drewexim - skromniutko, ale byli i to się liczy.
Pozbud - już też bez rozmachu jak dawniej i dziwnie że zarejestrowani byli jako infookno
Internorm - widać klasę, kasę i twórcze myślenie. Pomysłów więcej niż u reszty razem wziętych (z tym, że to kasa - stać ich by to pokazać).
Kogoś z okien pominęłem? Hmmm ..
Turcy - rzuciły mi sie w oczy: jednokomorwe aluminium i trzykomorowe przekroje okna PCW:)
Drzwi - Polskone i masę ich nowości. Wystawa okien skromniejsza niż wcześniej bywało.
DRE, Centurion - duże stoiska.
KMT - duże stoisko + ich nowe bramy garażowe.
Claseen,
Delta, Viking i .. więcej nie chce mi się wymieniać, bo już skromniej. Aha - Eclisse i ich systemy przesuwne.
Z bram - Horman, Łęgbud i Małachowski (?) -chyba lider w branży bram przeciwpożarowych.
Okien za dużo się nie spodziewałem.
Drutex - dość skromnie jak na ich ostatni "rozmach" - może przez to że niewiele mają do pokazania (przecież nie przywiozą na targi całej fabryki)
Dako - całkiem widoczni i oceniając po samym stoisku można by odnieść wrażnie że to ścisła czołówka w kraju.
Drewexim - skromniutko, ale byli i to się liczy.
Pozbud - już też bez rozmachu jak dawniej i dziwnie że zarejestrowani byli jako infookno
Internorm - widać klasę, kasę i twórcze myślenie. Pomysłów więcej niż u reszty razem wziętych (z tym, że to kasa - stać ich by to pokazać).
Kogoś z okien pominęłem? Hmmm ..
Turcy - rzuciły mi sie w oczy: jednokomorwe aluminium i trzykomorowe przekroje okna PCW:)
Drzwi - Polskone i masę ich nowości. Wystawa okien skromniejsza niż wcześniej bywało.
DRE, Centurion - duże stoiska.
KMT - duże stoisko + ich nowe bramy garażowe.
Claseen,
Delta, Viking i .. więcej nie chce mi się wymieniać, bo już skromniej. Aha - Eclisse i ich systemy przesuwne.
Z bram - Horman, Łęgbud i Małachowski (?) -chyba lider w branży bram przeciwpożarowych.
-
finlandia
- Profesjonalista

- Kontakt:
Kurcze.. no i cały dzień łazilem i szukałem Oknonetu. Trzy razy przeglądałem mapkę. i nic.
Koniecznie chciałem zobaczyć ich nowe pismo WINDOOR EXPERT (oficjalna premiera była pierwszego dnia na konferencji).
Uff.. na koniec trafiło mi się i mam
Dwa egzemplarze, także jak ktoś chce mogę jednym się podzielić:)
Koniecznie chciałem zobaczyć ich nowe pismo WINDOOR EXPERT (oficjalna premiera była pierwszego dnia na konferencji).
Uff.. na koniec trafiło mi się i mam
-
Andrzej Parzonka
- Site Admin

Trzeba było dzwonić, to byśmy się znaleźli 
stoiska w tym roku nie mieliśmy, zobaczymy może za rok
stoiska w tym roku nie mieliśmy, zobaczymy może za rok