Produkcja wypełnień drzwiowych

danios1
Czytelnik
Czytelnik

Produkcja wypełnień drzwiowych

Post autor: danios1 »

Witam!!!
Nasza firma chciała by zając sie produkcją wypełnień drzwiowych, sami produkujemy stolarkę aluminiową. Czy moglibyście polecić jakieś kontakty do firm produkujących komponenty do takich wypełnień, najlepiej w okolicach Poznania. Chodzi mi głównie o producentów ozdobnych listw przyszybowych i tego typu bajerów, bo jeśli chodzi o podstawowe komponenty jak sturodur, blachy, lakiernie czy szyby zespolone to nie ma problemu. Ostatnio zamówiłem dwa panele do drzwi, w sumie prosty wzór a koszty były większe niż samych drzwi.

oknoAD

danios1
Czytelnik
Czytelnik

Re: Produkcja wypełnień drzwiowych

Witam ponownie!!!
Czy na prawdę nikt nie ma tutaj nic do powiedzenia w tym temacie??? A może zawiesiłem temat nie w tym miejscu co trzeba?? W takim wypadku proszę o wskazówki. Pozdrawiam Forumowiczów
pilsner
Rozgadany
Rozgadany

Post autor: pilsner »

Oczywiście, wszyscy załatwimy Ci poddostawców, wynegocjujemy rabaty , kupimy listę adresów z potencjalnymi odbiorcami , a na koniec posprzątamy halę .
A tak na poważnie, jak nie potrafisz tak prostej rzeczy jak szukanie dostawców do produkcji, to nie bierz się za produkcję .Zaoszczędzisz trochę kasy , tak potrzebnej w kryzysie.
danios1
Czytelnik
Czytelnik

Dzięki, z oferty posprzątania hali chętnie skorzystam, będę miał więcej czasu na szukanie dostawców;P Chodzi mi o to, że w rejonie Poznania trudno znaleźć partnerów, bo na terenie Polski to nie ma problemu, ale jak coś potrzeba "na wczoraj", to nie będę czekał na kuriera
Awatar użytkownika
Jacek Placek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Jacek Placek »

Danios, daj spokoj.
Jak widać niektóre "autorytety" od przedsiębiorczości nie mając nic do powiedzenia, pozostawiają smrodliwe pierdy ... jw. :(

J.
"śmiertelny" wróg hipokrytów oraz hipokryzji.
ODPOWIEDZ