Dzięki za odpowiedź 2 osób ale....

arczi
Czytelnik
Czytelnik

Dzięki za odpowiedź 2 osób ale....

Post autor: arczi »

Błagam pomórzcie! wybór firm
Jestem przed wymianą okien w domku jednorodzinnym (przynajmniej 60-70mm profil)- 20 sztuk, wszystkie niwymiarowe. Po dostaniu 20 faksów i ofert dostaje obłędu z gąszczu ofert wybrałem z Krakowa bo tam bedzie demontaż i wstawianie nowych:
nOrma 2000, Bryksy, OKland, Oknoplus, Oknosystem, Petrosol,Igies&Igies, każy ma swój profil który zachwala, błagam polećcie mi jakąś firmę z Krakowa z dobrą ofertą jakościową ale bez zawału cenowego.
CZy do domku konieczny jest profil przynajmniej 70 mm, na razie na miejscu 1 stawiam Norme 2000 z ich profilem Thyssena 3-komorowym ale czy dobrze robie.

Arczi

oknoAD

Gość

Post autor: Gość »

Wyślij pytanie bezpośrednio na [email protected].
Rozumiem Twój ból - ilość ofert i ich różnorodność potrafi powalić Herkulesa. A do tego niektóre są tak niedorzeczne, że tylko strzekać z karabinu. Np. tytanowe usztywnienia, ramy z pianką, tytanowe szyby, okucia tytanowe i tym pobodne brednie.
Gość

Post autor: Gość »

wybierz firmę która daje gwarancję KRÓTSZA niż dotychczasowy CZAS działalności firmy - wystrzegaj się gwarancji 20 letnich - poza tym po prostu zobacz, które okna Ci się podobają i takie kup - zapewniam Cię, że czy 5 czy 6 komór różnicy nie odczujesz bez przyrządów pomiarowych :)

jak CI poprawnie zainstalują to za dwa miesiące zapomnisz o swoich rozterkach z wyborem

pozdrowienia
olo van der krupp
ODPOWIEDZ