ABM co nowego ?
-
ramona
-
SHIFT
-
Gość
jak to nie z Veką ? a co znowu powrót do Auplasta ? a skąd masz takie informacje ? czy to tylko kolejna plotka, bo jeśli nie, to będą jaja.jojo pisze:ABM dozbraja fabryki na przyszly rok szkoda ,ze nie z veka
A tak pozatym, szczerze mówiąc to co ABM wyprawia w tym sezonie zakrawa na jakiś absurd. Takiego fatalnego sezonu z nimi jeszcze nie przechodziłem.
-
jojo
-
Gość
Re: ABM co nowego?
najlepszy kawał tej jesieniAnonymous pisze:Mają super przedstawicielstwo w Touniu. fachowa obsługa. Fest firma.
-
Gość
ABM co nowego?
Przykro bardzo, że dla nie ktorych ,, fachowa obsługa " brzmi jak kawal sezonu. Wystawiaje jedynie opinie o sobie samych. Wspołpracowałem ostatnio z przedstawicielstwem ABM w Toruniu ( a nie jest to bynajmniej pierwsza tego typu firma z jaka wspólpracowalem ) i mogę tylko życzyć każdemu klientowi, czy firmie budowlanej takiej jak moja podobnej obslugi. Firma Profil w Toruniu jest przedstawicielem ABM - sprawdzilem to. Pozdrowienia dla wszystkich pogodnych forumowiczów i "take it easy" dla wszystkich frustratów
-
DAREK13
-
Gość
-
DAREK 13
Wszytko czego ABM trzeba to samoreklama najlepiej za darmo, dlatego jedyne medium ich reklamy jest tutaj ( no prawie jedyne ). Dzięki za telefon od Pana dyr. handlowego ładną lekcję handlu Pan dostał? Poproszę o ocenę, z góry dziękuję: ).
Ale na mojego dealera niezakwalifikował się Pan, pierwsza rada gratis-radzę popracować nad autoprezentacją:)
Ale na mojego dealera niezakwalifikował się Pan, pierwsza rada gratis-radzę popracować nad autoprezentacją:)