Budma 2004

Gość

Budma 2004

Post autor: Gość »

Co sądzicie o tych targach. Czy producenci powinni się wystawiać podczas BUDMY 2004. Czekam na opinię.

oknoAD

Gość

Te targi już dawno umarły...
gosc

Post autor: gosc »

Budma jest tylko po to zeby sie nachlac :idea: . Zamiast wydawac kase na stoisko i caly ten kram, zorganizuj w jakms osrodku impeze weekendowa i zapros na nia swoich klientow. Beda na pewno lepiej to wspominac.
Gość

Może masz rację ...ale dlaczego tyle ludzi co roku przyjeżdża do Poznania??
Popatrzeć co dzieje się na rynku??
Czy zobaczyć która firma w tym roku się nie wystawia???
W-wa

Re: Budma 2004

Post autor: W-wa »

Anonymous pisze:Co sądzicie o tych targach. Czy producenci powinni się wystawiać podczas BUDMY 2004. Czekam na opinię.
Uważam, że są potrzebne szczególnie dla nowych i rozwijających się firm. Z autopsji wiem, że BUDMA 2003 bardzo pomogła mi w rozwijaniu sieci sprzedaży w tym roku - wystawialiśmy się w hali 25. Myślę, że w 2004 będzie jeszcze lepiej. Nie będę ukrywał, że tendencja firm z ugruntowaną pozycją jest odwrotna ale cóż - oni już mają a my im musimy trochę zabrać. Pozdrawiam :) :D
Gość

Dostałem od mojego producenta plany ekspozycji BUDMY 2004. Zauważyłem, iz nie ma pewnych firm z branzy drzewnej w dawnym pawilonie 25 /obecnym 5/:
1. Adpol
2. Natura
3. Sokółka ?????? - chyba po raz pierwszy w historii
4. Velux - czy to prawda????? /Fakro posiada 2 razy większą powierzchnię

O co tutaj chodzi???? :idea:
Czy branża drzewna ma poważne kłopoty finansowe???

Ps. A z resztą kto ich nie ma??

Gość

To nie chodzi o problemy finansowe....
Kaklulacja jest taka: wystawienie się na Budmie jako-tako to 200tys pln... Nie lepiej za to imprezę z klasą dla dealerów zrobić???
ODPOWIEDZ