okna drewniane Soft Line
-
Artur
okna drewniane Soft Line
Czy ktoś coś wie o oknach drewnianych Soft Line? Pojawiły się niedawno w sprzedaży. Czy są naprawdę lepsze od innych okien, czy też jest to zagrywka na cele reklamy i propagandy? 
-
Gość
Niedługo ukaże się PIERWSZA w POLSCE indywidualna aprobata techniczna ITB na okna drewniane SOFTLINE [dla niezależnego producenta] z wieloma innymi zaletami -jak
- okna stałe [nie ma ich w tej starej aprobacie technicznej ITB wydanej dla wszystkich producentów okien - tym kołchozie]
- okna o nieograniczonej w zasadzie wielkości [w starej aprobacie jest ograniczenie szerokości skrzydła do 90 cm a okna dwuskrzydłowego do 150 cm - idiotyzm]
- okna dwurzędowe, trójdzielne i inne okna,
- na dowolnej szybie zespolonej
Polecam te okna SOFTLINE[/list]
-
Gość
-
Gość
Widać to nie firma, tylko większy garaż i nie stać ich na odpowiednie maszynyByłem w jednej firmie, która robi okna w Soft Line. Usłyszałem, że jak chcę okno łukowe czy okrągłe, to mi nie zrobią. Jakieś ograniczone możliwości w technologii czy coś takiego.
Mam zamontowane okno łukowe softline produkcji M&S - nie widzieli problemu z jego wykonaniem...
-
Gość
Re: okna drewniane Soft Line
Soft Line w oknach drewnianych polega na wyfrezowanych zaokrągleniach listw przyszybowych. Czysty marketing !!!Artur pisze:Czy ktoś coś wie o oknach drewnianych Soft Line? Pojawiły się niedawno w sprzedaży. Czy są naprawdę lepsze od innych okien, czy też jest to zagrywka na cele reklamy i propagandy?
-
Kolo
-
Gość
-
Gość