Dodatkowy pieniądz dp P.H.
-
Fabryka Parapetów
- Czytelnik

Dodatkowy pieniądz dp P.H.
Witam serdecznie,
Chciałbym zaprosić do współpracy Przedstawicieli Handlowych którzy obsługują dealerów okien lub/i zdobywają nowych klientów.
Posiadając ogromny wybór parapetów (co idą zawsze w parze z oknami) proponuję odpowiedni procent za sprzedaż lub/i polecenie moich produktów swoim klientom.
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail lub telefonicznie.
Dostarczamy parapety w każdy zakątek Polski, Czech, Słowacji, Niemiec i Austrii
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Grzegorz Morawski
Fabryka Parapetów
Orzesze
woj.śląśkie
[email protected]
509809099
Chciałbym zaprosić do współpracy Przedstawicieli Handlowych którzy obsługują dealerów okien lub/i zdobywają nowych klientów.
Posiadając ogromny wybór parapetów (co idą zawsze w parze z oknami) proponuję odpowiedni procent za sprzedaż lub/i polecenie moich produktów swoim klientom.
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail lub telefonicznie.
Dostarczamy parapety w każdy zakątek Polski, Czech, Słowacji, Niemiec i Austrii
Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Grzegorz Morawski
Fabryka Parapetów
Orzesze
woj.śląśkie
[email protected]
509809099
Re: Dodatkowy pieniądz dp P.H.
Wszedłem na Waszą stronę kierowany ciekawością - owszem wszystko jest z wyjątkiem: np klasycznego przekroju parapetu PCV, podanych parametrów (grubość) MDFu
Chociazby poogladać...
Chociazby poogladać...
-
Fabryka Parapetów
- Czytelnik

Dziękuję za uwagi komarko1
Oczywiście jutro zostaną wprowadzone zmiany w celu usatysfakcjonowania kolejnej osoby czyli forumowicza komarko1
Pozdrawiam
Morawski Grzegorz
Oczywiście jutro zostaną wprowadzone zmiany w celu usatysfakcjonowania kolejnej osoby czyli forumowicza komarko1
Pozdrawiam
Morawski Grzegorz
- Jacek Placek
- Czytelnik

Zatem sugerujesz ze chcesz dogadać się z PH za plecami ich pracodawców ?
Ciekawy sposób na prowadzenie biznesu ... korzystać z PH form okiennych , KWA ... i do tego facet pyta poważnie na publicznym Forum
JP
Ciekawy sposób na prowadzenie biznesu ... korzystać z PH form okiennych , KWA ... i do tego facet pyta poważnie na publicznym Forum
JP
"śmiertelny" wróg hipokrytów oraz hipokryzji.
Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:
po 1 primo
Pasożyt poza tym że jest pasożytem jest też cwaniakiem i podpisuje umowę o dzieło z PH i wypłaca opodatkowaną prowizję
po 2 primo
pracodawca PH jest d.... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk
po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega
.. a bardziej jak dziewczęta tam pracujące 
osobiście sukcesów nie wróże - sklepikarz a nie fabryka parapetów --> to max co z niego może być
po 1 primo
Pasożyt poza tym że jest pasożytem jest też cwaniakiem i podpisuje umowę o dzieło z PH i wypłaca opodatkowaną prowizję
po 2 primo
pracodawca PH jest d.... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk
po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega
osobiście sukcesów nie wróże - sklepikarz a nie fabryka parapetów --> to max co z niego może być
Dwa razy koła nie wymyślisz...
Witam
Pozdrawiam
racja i całkowita zgoda jeżeli ten PH jest na stałe zatrudniony przez swojego pracodowcę ale jeżeli jest na "własnym" to jaki problem ?Jacek Placek pisze:Zatem sugerujesz ze chcesz dogadać się z PH za plecami ich pracodawców ?![]()
Ciekawy sposób na prowadzenie biznesu ... korzystać z PH form okiennych , KWA ... i do tego facet pyta poważnie na publicznym Forum![]()
JP
Pozdrawiam
Kujowsko - pomorskie montaże http://stolarka-bydgoszcz.manifo.com/
http://www.youtube.com/channel/UCMqz34vJjgltbYyW0_iB3Ug - kilka filmów w temacie
http://www.youtube.com/channel/UCMqz34vJjgltbYyW0_iB3Ug - kilka filmów w temacie
- Jacek Placek
- Czytelnik

RRQ pisze:Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:
po 1 primo
po 2 primo
pracodawca PH jest d... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk
po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega.. a bardziej jak dziewczęta tam pracujące
Ja też może jestem staroświecki zatem jest nas dwoje
Rozliczam m.in. wspomniane "dziewszynki" i z mojego doświadczenia wynika, że dawanie d..,y na dwie strony na dłuższą metę nie chychodzi na zdrowie.
Oczywiście podziwiam wspanialy pomysł " pijawki, mam równocześnie nadzieję że wcześniej czy pźżniej jak się dorobi swoich "dziewczynek" to rzeczone okażą sierównie sorzedajne jak i te obecnie poszukiwane.
JP.
- Jacek Placek
- Czytelnik

RRQ pisze:Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:
po 1 primo
po 2 primo
pracodawca PH jest d... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk
po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega.. a bardziej jak dziewczęta tam pracujące
Ja też może jestem staroświecki zatem jest nas dwoje
Rozliczam m.in. wspomniane "dziewszynki" i z mojego doświadczenia wynika, że dawanie d..,y na dwie strony na dłuższą metę nie chychodzi na zdrowie.
Oczywiście podziwiam wspanialy pomysł " pijawki, mam równocześnie nadzieję że wcześniej czy pźżniej jak się dorobi swoich "dziewczynek" to rzeczone okażą sierównie sorzedajne jak i te obecnie poszukiwane.
JP.