Dodatkowy pieniądz dp P.H.

Fabryka Parapetów
Czytelnik
Czytelnik

Dodatkowy pieniądz dp P.H.

Post autor: Fabryka Parapetów »

Witam serdecznie,

Chciałbym zaprosić do współpracy Przedstawicieli Handlowych którzy obsługują dealerów okien lub/i zdobywają nowych klientów.
Posiadając ogromny wybór parapetów (co idą zawsze w parze z oknami) proponuję odpowiedni procent za sprzedaż lub/i polecenie moich produktów swoim klientom.
Zainteresowanych proszę o kontakt e-mail lub telefonicznie.
Dostarczamy parapety w każdy zakątek Polski, Czech, Słowacji, Niemiec i Austrii

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Grzegorz Morawski
Fabryka Parapetów
Orzesze
woj.śląśkie
[email protected]
509809099

oknoAD

komarko1
Profesjonalista
Profesjonalista

Re: Dodatkowy pieniądz dp P.H.

Post autor: komarko1 »

Wszedłem na Waszą stronę kierowany ciekawością - owszem wszystko jest z wyjątkiem: np klasycznego przekroju parapetu PCV, podanych parametrów (grubość) MDFu
Chociazby poogladać...
Fabryka Parapetów
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Fabryka Parapetów »

Dziękuję za uwagi komarko1
Oczywiście jutro zostaną wprowadzone zmiany w celu usatysfakcjonowania kolejnej osoby czyli forumowicza komarko1 :D

Pozdrawiam
Morawski Grzegorz
Awatar użytkownika
Jacek Placek
Czytelnik
Czytelnik

Post autor: Jacek Placek »

Zatem sugerujesz ze chcesz dogadać się z PH za plecami ich pracodawców ? :evil:
Ciekawy sposób na prowadzenie biznesu ... korzystać z PH form okiennych , KWA ... i do tego facet pyta poważnie na publicznym Forum :lol:

JP
"śmiertelny" wróg hipokrytów oraz hipokryzji.
Awatar użytkownika
RRQ
Ekspert
Ekspert
Kontakt:

Post autor: RRQ »

Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:

po 1 primo
Pasożyt poza tym że jest pasożytem jest też cwaniakiem i podpisuje umowę o dzieło z PH i wypłaca opodatkowaną prowizję

po 2 primo
pracodawca PH jest d.... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk

po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega :lol: .. a bardziej jak dziewczęta tam pracujące :)

osobiście sukcesów nie wróże - sklepikarz a nie fabryka parapetów --> to max co z niego może być :mrgreen:
Dwa razy koła nie wymyślisz...
MMichal
Czytelnik
Czytelnik
Kontakt:

Post autor: MMichal »

Witam
Jacek Placek pisze:Zatem sugerujesz ze chcesz dogadać się z PH za plecami ich pracodawców ? :evil:
Ciekawy sposób na prowadzenie biznesu ... korzystać z PH form okiennych , KWA ... i do tego facet pyta poważnie na publicznym Forum :lol:

JP
racja i całkowita zgoda jeżeli ten PH jest na stałe zatrudniony przez swojego pracodowcę ale jeżeli jest na "własnym" to jaki problem ?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jacek Placek
Czytelnik
Czytelnik

RRQ pisze:Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:

po 1 primo
Pasożyt poza tym że jest pasożytem jest też cwaniakiem i podpisuje umowę o dzieło z PH i wypłaca opodatkowaną prowizję

po 2 primo
pracodawca PH jest d... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk

po 3 primo ultimo
Sam PH jest jak np taki klub na pomorzu o nazwie Bodega :lol: .. a bardziej jak dziewczęta tam pracujące :)

osobiście sukcesów nie wróże - sklepikarz a nie fabryka parapetów --> to max co z niego może być :mrgreen:

Ja też może jestem staroświecki zatem jest nas dwoje :wink: - ale przede wszystkim zajmuję się w swojej organizacji kontrolą wewnętrzną.
Rozliczam m.in. wspomniane "dziewszynki" i z mojego doświadczenia wynika, że dawanie d..,y na dwie strony na dłuższą metę nie chychodzi na zdrowie.

Oczywiście podziwiam wspanialy pomysł " pijawki, mam równocześnie nadzieję że wcześniej czy pźżniej jak się dorobi swoich "dziewczynek" to rzeczone okażą sierównie sorzedajne jak i te obecnie poszukiwane.

JP.
Awatar użytkownika
Jacek Placek
Czytelnik
Czytelnik

RRQ pisze:Chciałem tak jak Ty skrytykować Panie Jacku ale ugryzłem się w język żeby nie było że RRQ jest staroświecki.. przemyślałem temat i poza tym że potępiam chłopa (fabryka parapetów) i mam go za pasożyta taki układ jest akceptowalny tylko gdy nastąpią jednocześnie wszystkie 3 punkty:

po 1 primo

po 2 primo
pracodawca PH jest d... i nie kazał podpisać lojalki zabraniającej takich CHORYCH praktyk

po 3 primo ultimo

Ja też może jestem staroświecki zatem jest nas dwoje :wink: - ale przede wszystkim zajmuję się w swojej organizacji kontrolą wewnętrzną.
Rozliczam m.in. wspomniane "dziewszynki" i z mojego doświadczenia wynika, że dawanie d..,y na dwie strony na dłuższą metę nie chychodzi na zdrowie.

Oczywiście podziwiam wspanialy pomysł " pijawki, mam równocześnie nadzieję że wcześniej czy pźżniej jak się dorobi swoich "dziewczynek" to rzeczone okażą sierównie sorzedajne jak i te obecnie poszukiwane.

JP.
ODPOWIEDZ